Attraktioner i Bourgogne

Når I har lejet en feriebolig i Bourgogne, kan I glæde jer til en ferie med oplevelser for alle aldre. Seværdighederne i Bourgogne er både talrige og varierede. Afhængig af jeres interesse og den tid I har til rådighed, kan I vælge at bo i hjertet af byer med en spændende historisk arv som f.eks. Dijon, Auxerre, Chalon eller Autun. I kan også vælge at leje et feriehus ude i de smukke landskaber, hvor ferieroen for alvor vil sænke sig.

Lej feriehus og oplev Bourgogne

I historiens fodspor

Dijon er nu hovedstad i Bourgogne regionen. Det er en livlig universitetsby, som er smukt bevareret med sine hyggelige gader med bindingsværkshuse og masser af spor fra renæssancen og byens overdådig fortid. City of historie, Auxerre har foruden et smukt middelalderligt centrum en ekstraordinær religiøs arv. Saint-Etienne katedralen dominerer byen med den betagende gotisk romanske krypt. I må heller ikke gå glip af et besøg i Chalon, hvor Nicéphore Niépce, som opfandt fotografering er født. Se også Autun, som er et fredet område med bindingsværkshuse og travle lokale markeder.

Mere at glædes over i Bourgogne

At kalde Bourgogne frodig er en underdrivelse. Lad en feriebolig i Bourgogne i regionen Semur-en-Auxois, Cote d'Or, danne rammen om ferien, hvis I vil begejstres af naturen. Oplev også det storslåede voldanlæg Semur og gå en tur på bredden af Armançon, hvor I vil finde en labyrint af små charmerende gader, for til slut at ende ved den smukke kirke Notre Dame. Omgivelserne her er uimodståelige. Følg gaden Flavigny Ozerain og slut af med de saftige anis bolsjer, der sælges direkte fra den lille fabrik. I må ikke gå glip af et besøg på det skønne slot Bussy-Rabutin og det pragtfulde cistercienserkloster Fontenay, som gennem udstillinger, giver jer et godt overblik over historien om Bourgogne.

Ferie i Bourgogne historie

Sande mesterværker

Er I optaget af religiøs arkitektur, så skal I ikke tøve med at leje en feriebolig i det centrale Frankrig. I området Saône-et-Loire, er den mest imponerende koncentration af mesterværker. Det smukke St. Philibert-abbedie de Tournus er et must, samt basilikaen Paray-le-Monial og Cluny, som er et benediktinerkloster, hvis orden og struktur har bragt kirken meget magt og indflydelse. I bør også opleve de smukke Bourgogne vinmarker i Côtes de Beaune eller Morvan Naturparken samt søen Settons. Vil I bo autentisk og midt i det hele – så vælg et feriehus i Bourgogne.

De franske fristelser

Har I tabt jeres hjerte til Bourgogne eller er I bare generelt fans at Frankrig? Så glæd jer over at der udover de mange gode ferieoplevelser også er et rigt udbud af ferieboliger i Frankrig . Ferieboligen bliver jeres trygge feriebase, hvor I kan nyde jeres længe ventede feriedage sammen med dem I holder af. I får en masse frihed i forhold til at planlægge jeres ferie som I har lyst til. I kan i rog og mag begynde dagen, måske med en forfriskende dukkert i jeres egen pool eller med en skøn morgenmad på terrassen. Når I har været på en oplevelsesrig tur rundt i området, så vender I tilbage til de private rammer og kan slappe af helt i fred. Nyd solnedgangen med et glas lokal vin i hånden og bliv helt klar til endnu en spændende dag i Frankrig.

Aktiviteter i Bourgogne