Attraktioner i Aquitaine

Aquataine har meget at byde på, når I skal på ferie i Frankrig: historiske slotte og borge, middelalderlige landsbyer og byer og et fortryllende landskab venter på at blive opdaget af jer.

Lej feriebolig i Aquitaine

Lascaux grotten

Denne kendte grotte ligger i Vézère dalen og viser nogle af de ældste af menneskehedens kunstværker. Hulemalerierne er formodentlig blevet lavet for ca. 15000 år siden og forestiller forskellige dyr.

Domme

Den lille by Domme er en sand perle ved Dordogne.

Oven for floden rager det op som en fæstning og herfra har man en enestående udsigt over Périgord Noir. De såkaldte sorte diamanter stammer også herfra: trøflerne, som gør denne region så kendt.

St. Emilion

St. Emilion: St. Emilion er en lille middelalderlig by, der er omgivet af vinbjerge, der hører til de mest kendte i Frankrig. De er på UNESCOs liste over verdenskulturarv. De mange små brolagte stræder indbyder til en romantisk gåtur. Se kunsthåndværkerne arbejde: tøj, velsmagende makroner og talrige nipsting bliver fremstillet her og er altid populære souvenirs at tage med hjem fra ferien.

Forhistorisk museum

Musée national de préhistoire i Eyzies-de-Tayac viser forhistoriske boliger og udgravninger fra svundne tider.

Slotsmuseet i Pau

Slotsmuseet i Pau, musée Asiatica in Biarritz (Pyrénées Atlantiques) er Henrik d. IVs fødested. Det stammer allerede fra middelalderen, men blev først senere berømt. I dag udstiller det forskellige værker fra Henrik d. IVs tid og istandsættelsen under Ludvig Philipp.

Forlystelsesparken La Cocinelle

Forlystelsesparken ‚La Cocinelle’: Såvel unge som gamle morer sig i forlystelse- og dyreparken ‚La Cocinelle’. En ti meter høj kæmperutsjebane og mere end 800 dyr begejstrer hele familien.

Kid Parc i Gujan Mestras

Her er der en masse attraktioner for børn mellem 0-12 år. Fra en kæmperutsjebane til en karrusel, et piratskib, en børnerutsjebane og en kæmpetrampolin er der noget for enhver aldersgruppe. Parken er åben fra april til november.

Feriehus med pool Aquitaine

Feriehusudlejning i Aquitaine

Hvis I er på udkig efter en feriebolig i Aquitaine, finder I en bred vifte af sommerhuse og villaer hos NOVASOL feriehusudlejning  i flere forskellige prisklasser. I Aquitaine finder I f.eks. mange flotte autentiske franske feriehuse, som er bygget i sten og som er renoveret med respekt for de lokale byggetraditioner. En ferie i sådan et feriehus, giver jeres ophold et ekstra strejf af det rigtige Frankrig. Indretningen er også ofte holdt i lokal stil med masser af sjæl og charme. Til en dejlige sommerferie i Aquitaine, kan I vælge et feriehus med pool. På en liggestol ved poolkanten kan I koble af og bare nyde at det er ferietid. Hvis I rejser med børn, vil glæden ingen ende tage, når der kan hoppes i poolen dagen lang. Her er nemlig ingen faste badetider eller begrænsninger.