Ferie i Alsace

Når I lejer et sommerhus i Alsace bestemmer I selv hvor meget ekstra udstyr, I har lyst til, så I kan finde det helt rigtige sommerhus. Hvad siger I f.eks. til at kunne dase, dykke, svømme og sjaske i jeres helt egen swimmingpool, præcis når I har lyst? Eller til at have frihed til at svede dagen ud af kroppen i jeres helt egen sauna? Vi tilbyder professionel sommerhusudlejning hos NOVASOL, og vælger I at holde ferie i Frankrig, og vil I gerne nyde godt af friheden til selv at planlægge ferien, så kan I med fordel vælge at leje en privat feriebolig i f.eks. Alsace. 

Lej sommerhus i Strasbourg

Oplevelser fra et sommerhus i Strasbourg

Når I er kommet til Alsace, så tag jer tid til at nyde de smukke omgivelser, de dejlige vine og de hyggelige landsbyer. I må også overveje, at tage til Strasbourg, hvor oplevelserne står i kø. Strasbourg er kendt som en gammel middelalderby, hvilket man blandt andet kan se på de fine, hvide huse med karakteristisk sort bindingsværk. En af de populære seværdigheder er den store katedral bygget af sandsten i gotisk stil. Men romantiske omgivelser er generelt for Frankrig, og der er rig mulighed for at finde den helt rigtige sommerhusferie i andre af landets byer – fx Toscana, hvor har skønne sommerhuse!

For danskerne er sommerhusudlejning i Frankrig blevet meget populært - måske fordi der er så meget godt, at nyde i landet, både vin, smuk natur, lækker ost og meget andet. Og det føles rigtig godt at lære landet bedre at kende. Det gælder for resten af Frankrig som i Strasbourg - når solen skinner, findes der næsten ikke noget bedre end en lokal isvaffel i dejlige omgivelser. 

Ferie i sommerhus i Strasbourg