Strande ved Vejers Strand

Vestjylland har en fantastisk kilometerlang kyst med brede, hvide sandstrande, som er lettilgængelige fra alle NOVASOLs feriehuse ved Vejers Strand. Området er et paradis for badeglade feriegæster, som vil have muligheden for en frisk dukkert. Når I tager i feriehus i Vestjylland finder I ikke andet end store sandstrande, hvor der plads til aktiviteter for hele familien. Se her hvilke strande Ikan besøge og hvad de hver især byder på. 

Sommerhuse ved vesterhavet

Lej sommerhus nær strandene omkring Vejers

  • Vejers Strand: Den sydlige del af Vejers Strand kan benyttes af gæster, som gerne vil have deres bil med på stranden. Den nordlige del er forbeholdt gæster til fods eller på cykel. Hele den dejlige brede strand har hvidt sand og klitter. Siden 2001 har der været etableret et redningskorps på stranden.
  • Grærup Strand: Meget stille område med en dejlig hvid sandstrand. Bilkørsel er ikke tilladt på stranden. Grærup Strand ligger mellem Vejers og Børsmose.
  • Børsmose Strand: En bred hvid sandstrand dækket af høje klitter. Bilen må køres helt ned til vandet i den sydlige ende af stranden. Badegæsterne på Børsmose Strand kan forekomme både på- og afklædte.
  • Mosevrå Strand: Området ligger ned til Ho Bugt. Det er ikke tilladt at køre i bil ned til vandet.
  • Blåvand Strand: Den sydlige ende af stranden er mere børnevenlig, grundet Horns Rev som strækker sig godt 40 m ud i Vesterhavet. I den nordlige ende af stranden bliver I mødt af store klitter, som giver god mulighed for læ og privatlivets fred.
Bedste strande ved vejers

Vesterhavet er noget ganske særligt, og selvom solen skinner, vandet er varmt og humøret er højt, så skal man altid passe godt på hinanden når I kaster jer ud i bølgen blå. Husk de 5 gode baderåd, som er gode at have i tankerne uanset hvor I tager på ferie i Danmark, til en skøn ferie ved havet:

1. Lær at svømme

2. Gå aldrig alene i vandet

3. Læs vinden og vandet

4. Lær stranden at kende

5. Slip ikke børnene af syne

Hos NOVASOL Feriehusudlejning kan I nemt finde de sommerhuse, somligger ganske tæt på havet og de dejlige danske strande. Når I skal søge efter et sommerhus, så vælg en max afstand til vand og I får de sommerhuse frem, som ligger tæt på vandet. Vil I gerne holde i et sommerhus lige ved vandet, så husk at disse sommerhuse ofte er dem, som bliver booket først. Vi er nemlig mange, som rigtig gerne vil nyde kysterne og havet i vore sferie, særligt om sommeren, men også i efteråret, hvor en tur til stranden er en forfriskende oplevelse.