Drømmer du om en badeferie i Danmark med sandstrande, brusende bølger, klitter og meget mere, så er Vestjylland med den imponerende vestkyst lige noget for dig. Især i en af NOVASOLs sommerhuse i Danmark kan du virkelig nyde en ferie ved Vesterhavet. Her på vestkysten har du mulighed for at tage mange smukke oplevelser med hjem. Danmarks vestkyst er kendt for sine smukke strande og badebyer. Vandkvaliteten er fremragende og ideel til svømning Talrige pittoreske strande, interessante steder, mange aktivitetsmuligheder og fantastiske udflugter venter på din ferie i Danmark.

NOVASOL har stor erfaring med sommerhusudlejning i Vestjylland og har i mange år leveret de bedste feriehuse i de smukkeste og mest populære steder i Danmark for en all-around perfekt ferie.

Ferie i Vestjylland

Fantastiske hvide strande i Bjerregård

I Bjerregård finder du smukke hvide sandstrande, som du kan bruge meget tid på under din ferie i Vestjylland og slappe af eller gå langs de dejlige strandpromenader. For vandsportsentusiaster er der også forskellige måder at være aktive på i Bjerregård, og børnene kan lege og løbe frit her. Mange af vores feriehuse ligger tæt på havet, så du kan nemt nå strandene på kort tid.

Strande i Bjerregård: Nymindegab, Bjerregård, Skodbjerge, Haurvig og Årgab er særligt smukke strande med hvidt sand.

Himmelske strande ved feriebyen Vejers

Også i den lille ferieby Vejers kan vi tilbyde attraktive ferieboliger i nærheden af dejlige strande. Nogle strande kan du komme til med bil. Vejers er med sit hvide sand en perfekt destination til din næste ferie i Vestjylland. Den sydlige del af stranden kan nås med bil, mens den nordlige kan nås til fods eller på cykel. På Grærup Strand kan du undslippe hverdagens stress og jag og slappe af på den hvide sandstrand. Grærup Strand er beliggende mellem Vejers og Børsmose. Stranden i Mosevrå er særligt velegnet til en stranddag og ligger på Ho Bugt.

Badeferie i Danmark

Strande i sommerhusområdet Jegum Ferieland

Sommerhusområdet Jegum Ferieland er specielt børnevenligt og omgivet af skove og klitter, så naturelskere vil få oplevelser for alle pengene. De smukke strande ved Jegum Ferieland er inden for rækkevidde af NOVASOLs sommerhuse. I nærheden af Jegum Ferieland finder man også stranden Henne-strand – en smuk hvid, bred sandstrand med et vidunderligt stort klitområde. Andre nærliggende strande er Vejers Strand og Grærup Strand.

Henne Strand - et af de bedste ferieområder i Danmark

Henne er et af de mest attraktive ferieområder i Danmark og anbefales kraftigt til en ferie på vestkysten. Henne Strand er ikke kun kendt for sin afslapning, men den er også særligt velegnet til mange aktiviteter med hele familien.

Kilometer lang strand i Blåvand

Byen Blåvand er især populær blandt familier, der ønsker at tilbringe en ferie i et feriehus i Danmark. Ud over den vidunderlige, kilometer lange sandstrand her, kan du også opleve det imponerende fyr og den hyggelige atmosfære i dette livlige feriested.

Ferie i Blåvand

Kvie Sø Strand i smukke omgivelser

I dette ferieområde, dejligt beliggende i smukke omgivelser, kan du tilbringe en afslappende ferie i et af vores smukke sommerhuse i Vestjylland. Kvie Sø ligger ikke langt fra strandene Henne Strand, Vejers Strand og Grærup Strand.

Strandferie i Vestjylland

Hvis du tilbringer din ferie i Danmark i det vestjyske, har du ikke langt til strandene i Søndervig, Nørre Lyngvig, Houvig, Vrist, Vejlby Klit, Husby og Vedersø Klit. På alle disse strande, der er perfekte til badning, vil du finde hvidt sand og kun få sten. Disse strande er også ideelle til lange gåture ved Vesterhavet eller til solbadning. Et sommerhus i Hvide Sande danner altid en god base for en dejlig badeferie i Vestjylland!

Strande i Klitmøller og Vorupør

Feriestederne Klitmøller og Vorupør kombinerer en afslappende strandferie i Danmark med kulturelle udflugter. Der er masser af plads til at boltre sig på og vandsportsentusiaster vil heller ikke gå ned på aktiviteter her.

Smukke sandstrande venter på dig i Vorupør, Klitmøller og på Agger Strand. Sandstrande med kun enkelte sten kan også findes på Lild Strand, Grønne Strand, Kollerup Strand og Kærgård Strand.

Sommerhusudlejning i Danmark hos NOVASOL