Strande i Søndervig og omegn

Vestjylland har en fantastisk kilometerlang kyst med hvide sandstrande, som er lettilgængelige fra alle NOVASOLs feriehuse i Søndervig. Alle strandene langs kysten, såvel som i fjordene, giver alle mulighed for en fantastisk badeferie og området er derfor et paradis for badeglade feriegæster, der lejer sommerhus i Vestjylland. I finder ikke andet end brede, hvide sandstrande langs Vestkysten, dog muligvis med småsten.

Strand Søndervig

Strande nær sommerhusområderne 

  • Søndervig: Sandstrand med sten og klitter. Stranden blev kåret til årets bedste strand i 2014 og der er livreddere på stranden i sommerferien. Det er ikke tilladt at køre i bil på stranden.
  • Hvide Sande: Kilometerlang sandstrand og en af Danmarks bedste. Lettilgængelig med barnevogne og kørestole. Her findes der livreddere på syddelen af stranden i sommerferien. Det er ikke tilladt at køre i bil på stranden.
  • Klegod: Bred, hvid sandstrand med plads til alle. Det er ikke tilladt at køre i bil på stranden.
  • Houvig: Sandstrand med klitter og periodevist sten. Det er ikke tilladt at køre i bil på stranden.
  • Nr. Lyngvig: Bred sandstrand med lidt sten og klitter. Det er ikke tilladt at køre i bil på stranden.
  • Vrist, Vejlby Klit, Husby og Vedersø Klit: Sandstrande med klitter. Det er ikke tilladt at køre i bil på strandene.
Sommerhus ved Vesterhavet

Sommerhuse tæt på havet i Søndervig

Det har altid været populært, at holde ferie ved de danske kyster. Derfor er der også rigtig mange fine sommerhuse ved strandene i og nær Søndervig. Vil I gerne bo helt tæt på havet, så I kan vågne op til lyden af bølgernes brusen? Så skal I blot angive en max afstand til vand, når I søger efter sommerhuset i Søndervig. Start med dem tættest på. og dukker drømme-sommerhuset ikke lige opp der, så kan I sætte afstanden lidt op. Når sommerhuset er fundet, så kan I se frem til, at starte feriedagene i Søndervig med en frisk morgentur til havet, en opkvikkende dukkert og så dagens første kop kaffe. Er dette jeres feriedrøm, så skal I huske, at det er netop disse huse, med havet i baghaven, som bliver booket først. Tag et kig på de sommerhuse NOVASOl Feriehusudlejning kan tilbyde i Søndervig og glæd jer til en dejlig ferie lige ved vandet. 

Når I holder ferie ved vandet, og er vejret til det, så kan I hygge jer på stranden. Bred tæppet ud, tag bogen frem og lad roen sænke sig, mens ungerne bygger sandslotte. Inden I kaster jer ud i bølgen blå, så er det en god ide, lige at opfriske de 5 gode baderåd, som er gode at have i tankerne uanset hvor I lejer sommerhus i Danmark, til en skøn ferie ved havet. I kan printe denne oversigt med de 5 gode baderåd og tage den med i sommerhuset. Så er I godt på vej mod en dejlig dag ved havet. 

Sommerhuse ved havet