Strande ved Kvie Sø

Kvie Sø ligger et lille stykke fra Vestkystens brusende bølger, men en dagstur til kystens charme, er stadig et besøg værd. Selve sommerhusområdet ved Kvie Sø ligger mellem Varde og Grindsted og ca. 40 km fra Vestkystens sandsstrande. For de fleste er muligheden for at bade en væsentlig faktor, når der lejes feriebolig i Vestjylland og I kan roligt vælge Kvie Sø som feriedestination. For selvom havet ikke er lige i baghaven, så er Kvie Sø også helt perfekt til en badedag. Søen er meget ren og har en fin sandbund. Den lave vanddybde er også helt perfekt til de små børn. Vil I gerne en tur til det smukke Vesterhav, så er her et par bud på gode strande, som I kan besøge, mens I holder ferie ved Kvie Sø. 

Ferie ved Kvie sø

Strande nærmest sommerhusene ved Kvie Sø 

  • Henne Strand: Bred, hvid sandstrand med store klitområder. Biler er ikke tilladt på stranden.
  • Vejers Strand: Den sydlige del af Vejers Strand kan benyttes af gæster, som gerne vil have deres bil med på stranden. Den nordlige del er forbeholdt gæster til fods eller på cykel. Hele den dejlige brede strand har hvidt sand og klitter. Siden 2001 har der været etableret et redningskorps på stranden.
  • Grærup Strand: Meget stille område med en dejlig hvid sandstrand. Bilkørsel er ikke tilladt på stranden. Grærup Strand ligger mellem Vejers og Børsmose.
  • Blåvand Strand: Bred, hvis sandstrand. I den nordlige ende af stranden er der god mulighed for læ i klitlandskaberne. I den sydlige ende er der særligt børnevenligt takket være Horns Rev, som medfører lavt vand og stille bølger.
Henne Strand

En sikker dag ved stranden for hele familien

Vesterhavet er noget ganske særligt, og selvom solen skinner, vandet er varmt og humøret er højt, så skal man altid passe godt på hinanden når I kaster jer ud i bølgen blå. Der er et par gode råd I kan have i tankerne, når I skal til Vesterhavet eller en af de mange andre dejlige strande vi har i Danmark.  

I kan f.eks. printe denne oversigt over De 5 gode baderåd, som er gode at have i tankerne, uanset hvor I lejer sommerhus i Danmark, til en skøn ferie ved havet. Tag oversigten med på ferie og få en god snak med jeres børn omkring det at bade og I er klar - parat til en dejlig feriedag med sand, sol og frisk havluft.