Attraktioner nær Jegum Ferieland

Når der lejes sommerhuse i Danmark, er det typisk for at slappe af med familien og få en masse nye oplevelser med hjem igen. Lejer I sommerhus i Jegum Ferieland har I et fremragende udgangspunkt for udflugter til nogen af Danmarks bedste attraktioner, som f.eks. LEGOLAND i Billund, Givskud Zoo ved Give og Fiskeri- og Søfartsmuseet i Esbjerg. Derudover finder du en række mindre attraktioner og seværdigheder i nærområdet, bl.a. Minibyen i Varde, Blåvandshuk Idrætscenter i Oksbøl og Blåvand Zoo. Når I lejer sommerhus i Vestjylland er I aldrig langt fra en udflugt fuld af fede oplevelser, hvor hele familien kan deltage.

Oplevelser i naturen Jegum Ferieland

Oplevelser i naturen året rundt

Når I lejer sommerhus i Jegum Ferieland befinder I jer midt i Vestjyllands store hede- og skovlandskab. Vandre- eller cykelture rundt i naturen og ned til de fantastiske sandstrande lover rigtig mange vidunderlige naturoplevelser i solens lyse sommerdage eller selv i de mørke vintermåneder. Der er anlagt ca 11 km naturstier i nærområdet, som kan udforskes på gå- eller cykelture. Halvøen Skallingen som ligger sydvest for Jegum Ferieby, er også en udflugt værd. Det er et fredet naturområde, hvor sæler tumler rundt og I kan finde et enestående fugle- og planteliv. Leje af sommerhus i Vestjylland er også oplagt for jer, der elsker aktiviteter på vandet, såsom surfing og lystfiskeri. NOVASOL Feriehusudlejning har mange forskellige slags sommerhuse til udlejning i Jegum Ferieland. Her er hyggelige sommerhuse, sommerhuse med mange aktiviteter og ikke mindst de dejlige sommerhus med egen indendørs pool, som er helt oplagte til en ferie i efteråret. 

Sommerhus Jegum Ferieland

Sjov for hele familien nær Jegum Ferieland

Som et vindue til naturen tilbyder Givskud Zoo nærkontakt med vilde dyr fra fem kontinenter. Mange af dyrene kendes fra naturudsendelser, men i zoo står man ansigt til ansigt med dyrene. Man oplever blandt andet deres rette størrelse, deres lyde og deres lugte, ting som fladskærmen ikke kan formidle. Givskud Zoo startede i 1969 som Løveparken og havde de første år kun løver. Siden da er dyrebestanden blevet udvidet med mange nye arter, og i dag huses der mere end 120 forskellige dyrearter i parken. Tag på safari i egen bil eller kør med safaribussen rundt og oplev bl.a. løver, giraffer, gorillaer, chimpanser og flodheste.

I LEGOLAND i Billund er der fart, spænding og seje oplevelser over det hele. Sådan er LEGOLAND. Stedet hvor små og store leger og får masser af nye input til fantasien. Kreativiteten får vinger, når der leges og læres, opdages og udforskes. Riddere i rustninger, pirater, barske cowboys, vilde indianere og meget, meget mere. Kort sagt: Den sjoveste legeplads for hele familien. Og bedst af alt: Der sker hele tiden noget nyt og spændende i LEGOLAND. Både i LEGOLAND og i GIVSKUD ZOO får I rabat på entréen, når I lejer sommerhus gennem NOVASOL.

Fiskeri- og Søfartsmuseets samlede udstillingsareal er 14.000 m² fordelt på fiskeriudstilling, søfartsudstilling, frilandsudstilling, saltvandsakvarium, sælarium, minkanlæg og skiftende særudstillinger. Her finder du bl.a. historien om søfarten i Vadehavet, Frilandsmuseum med diverse dyr, saltvandsakvarium med en lang række fisk og selvfølgelig sælariet med to forskellige sælarter.Tag også til Sæddinge Strand udenfor Esbjerg, hvor de smukke statuer De Hvide Mænd står langs vandet. Stil jer ved siden af en af mændene og I vil føle jer ganske lille. Det oplagte sted til sjove feriefoto. 

Ferie med børn Jegum Ferieland

Indkøbsmuligheder

Købmanden i Jegum byder på et lille udvalg af dagligvarer. For større indkøb henvises til nærliggende Oksbøl med flere større dagligvarekæder. I Varde og Esbjerg er udvalget stort. Tag f.eks. på strøgtur på Jyllands længste gågade i Esbjerg og nyd en frokost eller kaffepause på en af de mange restauranter.