Stemningsfuld ferie ved Henne Strand

Ved Henne Strand nær Vesterhavet, kan I få netop den ferie der passer bedst til jer. Hos NOVASOL kan I nemt finde det perfekte sommerhus i Danmark og ikke mindst langs den dejlige Vestkyst, hvor Henne er en af de mange ferieperler. Vælger I at leje en feriebolig ved Henne Strand kan I se frem til en ferie fuld af gode oplevelser, tid til afslapning og muligheden for at være sammen med dem I holder af. Kontakt gerne vores salgsafdeling og fortæl hvordan I drømmer om at jeres feriehus ved Henne skal være. 

Feriehus Henne Strand

Feriehus ved Henne Strand

Fra feriehusene ved Henne Strand kan I nemt komme ud og nyde den dejlige vestkyst, uanset om I vil bade, dase eller gå en frisk gåtur og nyde den smukke natur. Stranden ved Henne kan bruges til lidt af det hele og er også noget for dem som vil prøve kræfter med windsurfing og sejlads. For lystfiskerne er dette også et ferieparadis, hvor der både kan fiskes i hav, fjord og i diverse åer og søer. Hvis I får nok af at ligge på stranden på Henne Strand, er der andre steder at tage hen. Kun 3 kilomter væk ligger en 18-hullers international golfbane og for dem som ikke spiller golf regelmæssigt, er der en minigolfbane i Henne, hvor I kan tage en familiedyst. Bag klitterne ved Henne Strand ligger en af de største plantager i Danmark, Blåbjerg klitplantage. Lyng, skov og krat, der er gennemtrevlet af gode cykel- og vandrestier - kort sagt, et utrolig smukt sted at holde ferie for hele familien. I feriebyen Henne er der et godt udbud af restauranter og cafeer, hvis eftermiddagen og aftenen altså ikke skal bruges ved grillen i haven. I kan også sagtens gøre de daglige indkøb i Henne og hos de forskellige kunsthåndværkere, kan I købe årets feriesouvenir med hjem.

Ferieoplevelser i Vestjylland

I Vestjylland ligger nogle af landets ældste og smukkeste købstæder, blandt andet Ringkøbing, der har været købstad siden 1433 eller hvad med at besøge Ribe og den flotte domkirke, som Ansgar fik bygget i 860. Skjern Å er måske et af de smukkeste steder at prøve lykken med fluestangen, hvis I har lyst til at holde en ferie i fiskeriets tegn. Har I lyst til at køre lidt længere for at få en super gode familieoplevelse, så skal I tage en tur i LEGOLAND. Den store forlystelsespark kan underholde alle og I kommer nemt til at bruge en hel dag i parken. NOVASOL gæster kan købe billetter med rabat på entréen. Nyd de dejlige omgivelser, og få en herlig tid i jeres feriebolig i Vestjylland. At holde ferie i Danmark er skønt, og fornøjelsen er endnu større, hvis rammerne bare er i orden.

Ribe by

Ferie med frihed i en feriebolig

Når I har valgt at leje et feriehus, så kan I se frem til en ferie hvor I selv bestemmer hvad dagene skal bruges på, hvornår der spises morgenmad og hvilke museer, forlystelsesparker og attraktioner I vil besøge. Nyd at I kan være jer selv og at der er plads til jer alle. Uanset om I drømmer om en ferie med masser af oplevelser hver dag eller en ferie hvor I bare daser på terrassen og går ture i området, så vil et feriehus være den perfekte base for jer. Vores ferieboliger i Vestjylland giver jer også disse mange muligheder for at holde præcis den ferie der passer jer bedst. I kan også tage hunden med i sommerhus helt uden ekstra omkostninger, I skal blot huske at søge efter husdyrvenlige feriehuse.