Strande omkring Bork Havn

Der ligger mange fantastiske og lettilgængelige strande omkring vores sommerhuse ved Bork Havn. De fleste strande på vestkysten deler nogenlunde de samme egenskaber; store, brede sandstrande med masser plads til hele familien. Der er dog forskel på vandforholdende og det kan derfor være svært at vælge, hvilken strand der passer bedst til jer. Forskellige former for vandsport er velkendte aktiviteter i Vestjylland, da du finder bl.a. nogle af Europas bedste windsurfing strande. Mange af vores sommerhuse i Danmark ligger tæt på kysten og danner derfor den perfekte ramme for en god badeferie. Pak tasken og gør klar til en vidunderlig dag på stranden.

Familieferie ved strande Bork Havn

Strandene omkring Bork Havn

  • Bork Havn: Stranden nord for havnen er ikke så bred som ved Vesterhavet, men perfekt til familier med børn, da vandet er lavt og der næsten ingen strøm er. Stranden syd for havnen er en af Europas bedste windsurferstrande og er et sikkert sted for både nybegyndere såvel som øvede. Her kan man også finde en surfskole.
  • Hemmet, Skaven & Stauning: Ligger i rolige områder ved Ringkøbing Fjord. Her finder I også sandstrande med en lav vandstand, som er velegnede til børnefamilier.
  • Vesterhavet: Strandene langs vestkysten er lidt vildere end i fjorden, da man virkelig kan mærke naturens kræfter her. Strandene langs kysten er allesammen store, hvide sandstrande med store bølger. På nogle strande kan man endda også køre bilen helt ned til vandet.

Lej et sommerhus ved Bork og prøv Surfing ved vestkysten

Surfing langs vestkysten 

Den lange vestkyst er ideel til surfing og de gode forhold har også de professionelle surfere fået øje på. Uanset om I er nybegynder eller super-surfere, vil I kunne få nogle sjove og udfordrende surfoplevelser i Danmark. De bedste betingelser for surfing kan findes ved Ringkøbing Fjord, Hvide Sande samt i det såkaldte Cold Hawaii-område, der strækker sig fra Agger til Hanstholm. De lange strande og smukke kyststrækninger med vinden fra Nordsøen, tilbyder de bedste betingelser for kitesurfing. I flere områder er det muligt at få undervisning i både surfing og kitesurfing af højtkvalificerede instruktører. Således kan I få styr på teknikken, inden I kaster jer ud i bølgen blå. Har I ikke mod på selv, at tage udfordringen op med bræt og bølger, så sæt jer på stranden og iagttage surferne, som laver imponerende spring over bølgerne. 

Hos NOVASOL sommerhusudlejning kan I finde sommerhuse af alle slags i området ved Bork Havn. De fleste tager i somemrhuse om sommeren, hvopr livet nydes på sopmmerhusets terrasse, men sommerhusene er også meget velegnede til f.eks. efterårs og vinterferien, hvor sommerhusene med indendørs pool især er et hit. Der er mange muligehder for at leje et sommerhus i skolernes ferieperioder og til forskellige helligdage og højtider som påske og jul.