Lejer I sommerhus i Blåvand har I naturligvis også alle muligheder for, at få en skøn badeferie ved Blåvand Strand. Dette gælder både om sommeren samt, når efteråret melder sig og Blåvand Strand indbyder til andre oplevelser. Vestjylland og Blåvand Strand er nemlig ikke kun en sommerdestination.

En efterårsferie i sommerhus ved Blåvand Strand er rigtig populært, særligt de sommerhus som har indendørs pool, er eftertragtede når efterår og vinteren melder sig over landet. Med en indendørs pool bliver nemlig selv den mørkeste efterårsdag til en lun og varm feriedag. Nyd et par timer i poolens varme vand, efter en dejlig forfriskende gåtur langs Blåvand Strand. Det er velvære for både krop og sjæl. 

Udsigt over Blåvand Strand

Lej sommerhus nær Blåvand Strand og andre gode strande 

Vestkystens kilometerlange hvide sandstrande er et paradis for badeglade feriegæster og når der lejes sommerhus i Vestjylland, vil I aldrig have langt til en eller flere gode badestrande.

Blåvand Strand:i den nordlige del af Blåvand Strand mødes I af flotte klitter, som giver gode læmuligheder på stranden. I den sydlige del af stranden er havet mere roligt og dermed også bedre egnet til børnefamilierne. Horns Rev som strækker sig godt 40 m ud i Vesterhavet, er med til at skabe roligere vindforhold og lave vanddybder.

Henne Strand: her har I en af Vestjyllands bredeste sandstrande, med god plads til alle der elsker en afslappende dag på stranden. Bag stranden finder I Blåbjerg Klitplantage, hvor I kan nyde en dejlig gåtur imellem svømmeturene.

Grærup Strand: er en af de mindre kendte strande i området, så her vil der som regel være god plads til jer.

Vejers Strand: denne strand ligger nord for Blåvand og er også en skøn badestrand med hyggelige klitter, hedeområder og dejligt strandsand. I kan på den sydlige del af stranden tage bilen med helt ned i vandkanten, men den nordlige del er bilfri.

Børsmose Strand: er en flad, hvid sandstrand dækket af høje klitter, hvor man kan ligge sig i læ. Her kan bilen også køres helt ned til vandet i den sydlige del af stranden. Gæsterne på Børsmose strand kan forekomme både på- og afklædte.

Ferie sommerhus ved stranden

Få den bedste dag ved Blåvand Strand 

Vesterhavet er noget ganske særligt, og selvom solen skinner, vandet er varmt og humøret er højt, så skal man altid passe godt på hinanden når I kaster jer ud i bølgen blå. Husk de 5 gode baderåd, som er gode at have i tankerne uanset hvor I lejer sommerhus i Danmark, til en skøn ferie ved havet:

1. Lær at svømme

2. Gå aldrig alene i vandet

3. Læs vinden og vandet

4. Lær stranden at kende

5. Slip ikke børnene af syne

I kan printe denne oversigt over de Gode Baderåd og tage den med i sommerhuset. Så kan I sammen med jeres børn gå listen igennem og alle kan se frem til en dejlig dag ved f.eks. Blåvand Strand.