Attraktioner i og nær Blåvand

Når der lejes sommerhus i Danmark, er det ofte både for at få slappet rigtig godt af og for at få en masse nye oplevelser med hjem. Hele familien har uden tvivl forskellige ønsker til hvad de gerne vil opleve og vælger I at leje sommerhus i Blåvand, så kan I uden tvivl få opfyldt alles ønsker. Indenfor kort afstand har I alt lige fra forlystelsesparker, skøn natur, dejlige strande og spændende byer. Samtidig får I lov til, at holde lige præcis den ferie, I ønsker med den frihed et sommerhus giver. Bestem selv hvilke attraktioner i og nær Blåvand I vil besøge i løbet af ferien. Planlæg dagene efter humør, vind og vejr - det er ferie med frihed. 

Ferie i Blåvand

Gode oplevelser med rabat

Ikke langt fra Blåvand, nærmere bestemt i Billund, ligger en af Danmarks allerbedste forlystelsesparker, som hele familien vil elske at besøge, nemlig LEGOLAND. De mange sjove forlystelser og de flotte bygningsværker af legoklodser, gør at I nemt kan bruge hele dagen her. En anden god og familievenlig attraktion er GIVSKUD ZOO. Her kan I komme helt tæt på de vilde dyr, være med til fodringer samt opleve dinosauerfigure, som næsten virker helt levende. Fælles for begge attraktioner er, at I som NOVASOL gæster får rabat på entréen.

Oplevelser i naturen året rundt

Ture ud i de store hede - og skovområder, til de mange dejlige sandstrande samt til Blåvandshuk, Danmarks vestligste punkt, giver rigtig mange gode naturoplevelser, hele året rundt. Leje af sommerhus i resten af Vestjylland, er også perfekt for jer som elsker aktiviteter på og ved vandet, såsom surfing og lystfiskeri. Vesterhavet, i sig selv, er en stor oplevelse, både i de lyse forårs - og sommermåneder samt i de mørkere efterårs - og vintermåneder.

Blåvand sommerhus efterår

Shopping og byoplevelser

På hovedgaden i Blåvand, finder I rigtig mange butikker med alt mellem himmel og jord. Tøjbutikker, supermarkeder, legetøjsforretninger, og andre specialbutikker med lokale produkter, ligger side om side. Nyd også udvalget af restauranter og cafeer, til en velfortjent pause. Hvis dette ikke skulle dække shoppingbehovet, så tag et smut til Esbjerg, hvor I finder Jyllands længste gågade. En tur til Ribe kan også anbefales, hvis I er interesserede i Danmarks historie eller bare vil nyde en feriedag i de hyggelige gader. Det kan også godt betale sig, at holde øje med diverse gårde med en lille bod i vejkanten, for her kan I købe lækre friske grøntsager og frugt, som I kan nyde i sommerhuset.

Sommerhuse ved Blåvand

Der er ingen tvivl om, at Blåvand er et hit blandt feriegæster i Danmark. Både danske og udenlandske gæster er faldet for Blåvand og de mange muligheder der er, for at holde ferie i området. Der er også et meget stort udvalg af sommerhuse til leje. NOVASOL Feriehusudlejning har alt på programmet lige fra de små, klassiske sommerhuse tæt på havet til de store, moderne feriehuse med pool og alverdens faciliteter. Vi vil nemlig gerne, kunne tilbyde alle lige den sommerhusoplevelse de søger. NOVASOL har eget servicekontor i Blåvand. Her kan I altid få hjælp til at finde det helt rigtige sommerhus for jer. Vores medarbejdere kender sommerhusene og området, og kan derfor nemt guide jer på vej mod det helt rigtige sommerhuse i Blpåvand, udfra jeres ønsker. I er også velkomne til at kigge ind på kontoret og få gode tips til oplevelser, steder at spise eller nærmeste strand. 

Sommerhus Blåvand pool