Bjerregård Strand

Når I har valgt at leje sommerhus i Bjerregård, så har I ikke langt til nogle af Danmarks allerskønneste badestrande. Foruden selve Bjerregård Strand er der mange flere gode bade - og afslapningsmuligheder lige i nærheden. 

Her har I alle muligheder for at nyde en skøn ferie i Danmark, hvor ture til stranden næsten altid står højt på ønskelisten af aktiviteter og attraktioner, når feriedagene skal planlægges.

Bjerregård Strand

Nyd ferien ved Bjerregård strand og andre skønne strande 

  • Nymindegab: En dejlig strand med flade sandstrækninger og høje klitter. Strandene har det velkendte blå flag, som bevis for at strandene er af høj kvalitet.
  • Bjerregård Strand: Hop på cyklen og smut til Bjerregård Strand, som også byder på dejligt fint sand og en forfriskende dukkert i Vesterhavet.
  • Henne Strand: Dejligt hvidt sandstrand og god vandkvalitet sikre jer en skøn dag ved stranden. Her kan I også gå ture i hede - og skovområdet.
  • Årgab Strand: Fin sandstrand med god plads. Benyt det gode stisystem i klitterne til en god gåtur, hvor I rigtig kan nyde det smukke område.
  • Houstrup Strand: Er en kombineret strand, med et område forbeholdt naturister. De høje klitter giver godt med læ på selve stranden.
  • Ringkøbing Fjord: I kan selvfølgelig også vælge at bade i Ringkøbing Fjord. I skal blot være opmærksomme på, det er forbudt at bade i Rinkøbing Fjord ved slusen i Hvide Sande.
Nyd ferien ved Bjerregård Strand

Nogle strande er velbesøgte, mens andre er mere ensomme, så I kan nemt finde den strand, der passer jer bedst. Strandene på vestkysten deler nogenlunde de samme egenskaber - I finder kun store hvide sandstrande, måske med få småsten, og et smukt naturlandskab med klitter i beggrunden. På Bjerregård Strand er der både plads til solbadning, til leg i sandet med skovl og spand, til drageflyvning på dage med blæst samt til en hyggelig gåtur i solnedgangen. 

Har I spørgsmål til strandene i området, så er I velkomne til at kontakte NOVASOLs salgsafdeling eller vores lokale servicekontor i Bjerregård, og spørge vores medarbejdere til råds. Her kan I også få svar på mere generelle spørgsmål om sommerhusudlejning i Danmark.