Attraktioner i Bjerregård

Når I lejer sommerhus i Vestjylland, har I et fremragende udgangspunkt for udflugter til mange forskelligartede oplevelser. Her vil hele familien, store som små, nemt få en masse dejlige ferieminder med hjem fra. Vestjylland er dejlig at besøge hele året rundt. De flotte efterårsdage ved Vesterhavet og den lune forårssol, åbner også op for dejlige ferieminder i sommerhuset.  

Strand Bjerregård

Oplevelser i og ved vandet i Bjerregård

Der er ingen tvivl om, at sommerhusene ved Bjerregård er perfekte for den, som elsker at fiske. I området er der rigtig mange søer også Put & Take søer, med gode chancer for at få en laks eller bækørrede på krogen. Hvis I er til ferie med fiskestang, så tag lige et kig på NOVASOLs lystfiskerhuse, hvor I har plads til feriens fangst. For vovehalsene er der masser af aktiviteter på vandet. På surfskolen nær Hvide Sande kan I kaste jer ud i både wind - og kitesurfing. Her kan der også lejes udstyr til alle størrelser.

Indkøb og frisk fisk tæt på sommerhuset i Bjerregård 

Den sydlige del af Holmsland Klit indeholder en række mindre dagligvarebutikker, men kun meget få har åbent hele året. Større indkøb kan foretages i Hvide Sande eller Nr. Nebel mens mulighed for strøgture findes i Ringkøbing, Holstebro, Herning, Varde og Esbjerg. Regionen er præget af ét af Vestkystens største erhverv, nemlig fiskeri. Havnen i Hvide Sande hører til de største fiskerhavne i Vestjylland, og her finder I et stort udvalg af fisk i alle afskygninger, bl.a. fiskearten Helt, som kun findes i Ringkøbing Fjord. Snup et par friske fisk med hjemog tilbered dem på grillen, hvis vejret er til det eller i sommerhusets køkken - bedre ferie-mad kan man næppe finde. Holder I ferie i Bjerregård om sommeren, så køb nye kartofler, frisk jordbær og grønne ærter ved en af de lokale gårde. Det er sommer i Danmark. 

Bjerregård ferie

LEGOLAND® og GIVSKUD ZOO

Fra sommerhusene i Bjerregård er der ikke langt til de to topattraktioner; LEGOLAND og GIVSKUD ZOO, hvor der er garanti for at hele familien vil hygge sig, enten i legoklodsernes eller dyrenes verden. Inden I tager af sted til sommerhuset, så tjek NOVASOLs mange gode kundefordele til diverse attraktioner, herunder også LEGOLAND og GIVSKUD ZOO. Når I vælger at leje sommerhuse i Danmark hos NOVASOL Feriehusudlejning, kan I få flere gode fordele til forskellige attraktioner og seværdigehder i hele Danmark.