Attraktioner i Vestjylland

Vestjylland er præget af det brølende Vesterhav med høje bølger, men også af smuk natur. NOVASOL kan tilbyde dig et stort udvalg af sommerhuse i Danmark – også i Vestjylland. Denne smukke del af Danmark er lige så velegnet til de aktive feriegæster, som det er for de feriegæster, der ønsker at slappe af. Der er talrige seværdigheder, attraktioner, gallerier, butikker og museer i Vestjylland, der bare venter på at blive besøgt af dig. Vores sommerhuse på vestkysten er også det ideelle udgangspunkt for udflugter rundt i landet. Lej et af NOVASOLs feriehuse og tilbring en sjov, men også afslappende ferie.

Ferie ved Vesterhavet

Sommerhusudlejning fra NOVASOL i det vestjyske

Vores ferieboliger i Vestjylland er lige så forskellige som vores gæster. Uanset om du leder efter et luksuriøst feriehus med pool eller sauna eller hellere vil have et mindre feriehus med en simpel indretning, har NOVASOL noget for enhver smag. I et feriehus er du selv herre over din tid – tag på udflugter, vandreture, gåtur og meget mere uden at holde øje med tiden, og derefter afslut dagene med at slappe af i din private feriebolig.

Ferie i Vestjylland nær de sjoveste attraktioner

Vores feriehuse ligger i mange smukke områder – og også i Vestjylland kan du leje sommerhuse på nogle af de smukkeste feriesteder, hvorfra du aldrig har langt til interessante seværdigheder og attraktioner.

Legoland Billund: En hel verden af utallige legoklodser venter på dig, hvilket er en attraktion i sig selv. Tilføj så fart, spænding og masser af skøre ting for hele familien, og du får en stor legeplads, hvor der altid sker noget nyt og spændende.

Givskud Zoo: Hvad startede som en løvepark huser i dag mere end 120 dyrearter fra fem kontinenter. De vilde dyr, som ofte kun er kendt fra film, kan beundres her i Givskud Zoo på en safari i egen bil eller i en safaribus.

Maritime Museum i Esbjerg: På 14.000 m2 kan du besøge mange udstillinger under din ferie på vestkysten. Blandt andet saltvandsakvariet, en fiskeriudstilling og endda forskellige dyr i udendørsmuseet.

Lejer I et sommerhus i Hvide Sande har f.eks. aldrig langt til alle de spændende attraktioner, som Vestjylland byder på!

Ferie i Vestjylland

Udflugter på din ferie i Jylland

Vælger du at holde din ferie i Vestjylland i et feriehus, får du gode muligheder for at komme rundt i landet og opleve de mange seværdigheder, der findes i Danmark – her er noget for enhver smag, så det bliver ikke svært at fylde feriedagene ud med oplevelser.

Museer: Hele Jylland er prop fyldt med museer om kunst og kultur frem til anden verdenskrig. Vi kan varmt anbefale: Vorupør Museum, Limfjordscentret Doverodde Købmandsgård, Bunkermuseet 10. Batteri og Vikingegravpladsen. På Nordsøen Oceanarium i Hirtshals kan man beundre næsten alle fisk og skabninger fra Nordsøen i store akvarier, blandt andet blæksprutter og hajer.

Naturoplevelser: Også i Nordvestjylland er naturen usædvanlig smuk med sine hede-dækkede bakker og stejle områder, den omfattende kridtkyst og blomstrende områder. Ca. 3 km inde i landet kan du opleve dalen Fosdalen. Her fører en natursti gennem kløften og giver dig unikke naturoplevelser i form af sjældne fugle, blomster og insekter.

Mønsted Kalkgruber: Lejer du et feriehus i Vestjylland får du chancen for at opleve noget helt specielt, nemlig verdens største kalkbrud med en endeløs labyrint af minekorridorer. På en udflugt til Mønsted Kalkgruber bør du ikke glemme det varme tøj, da der altid er en temperatur på 8 °C. Du bør planlægge ca. 2 timer til dette besøg, da mindre ikke kan gøre det.

Familiesjov i Fårup Sommerland: Hvis du tilbringer din ferie i Vestjylland, bør du ikke gå glip af Fårup Sommerland. Der er mange forlystelser for både unge og gamle, så alle kan have det sjovt her. Action, fart og spænding venter dig her, og vandelskere vil nyde vandlandene. Især på en ferie med børn er Fårup Sommerland et hit.

Ålborg Zoo: Et besøg i zoologisk have er altid spændende, især for bør, så du bør helt sikkert besøge Ålborg Zoo i løbet af din ferie i Vestjylland. Zooen er hjemsted for omkring 138 dyrearter, herunder elefanter, løver, aber, bjørne, leoparder og tigre.

Attraktioner i Vestjylland

Attraktioner og aktiviteter i Vestjylland

Ud over de mange smukke destinationer i det vestjyske finder du også mange interessante og spændende steder i nærheden af dit sommerhus. Uanset hvilket et af NOVASOLs feriehuse i Vestjylland du vælger, ligger det aldrig langt fra de smukke kirker, gårde, idylliske landsbyer og havne med maritim atmosfære. Du kan opleve nogle af de smukkeste solnedgange ved Vesterhavet, og tage på vandre- og cykelture rundt i landet. Lystfiskere kan fiske langs kysten eller i de mange Put & Take-søer, så du løber heller ikke tør for gode fiskerimuligheder på din ferie i Danmark. Vandsportsentusiaster vil også få oplevelser for alle pengene i Vestjylland.

Lej et af NOVASOLs sommerhuse i Danmark til din næste ferie og få en uforglemmelig ferie i Vestjylland!