Attraktioner ved Hejlsminde

Når der lejes sommerhus ved Hejlsminde, har I det perfekte udgangspunkt for udflugter og dagsture til mange forskellige slags attraktioner. Der er mange slags attraktioner ved Hejlsminde. I kan både besøge forlystelsesparker, når der skal fart over feltet, komme tæt på eksotiske dyr, slippe shoppe-genet løs og nyde naturens mange små og store indslag.

Sommerhuse ved Hejlsminde

Oplevelser nær sommerhuset i Hejlsminde

Det gode ved at leje sommerhus i Sønderjylland, er b.la. at der ikke er langt til gode indkøbs - og shoppingmuligheder. Fra Hejlsminde området når I nemt byer som Kolding, Haderslev og Fredericia, hvor I har alle muligheder for dagligvareindkøb samt for at udfolde shoppe-genet i diverse butikker. Den hyggelige by Christiansfeld, må også skrives på listen over udflugtsmål, særligt pga. af de lækre honningkager som byen har været kendt for i mange mange år.

Når I lejer sommerhus i Danmark, får I mulighed for at benytte NOVASOLs særlige kundefordele. Det betyder b.la. at I kan få rabat på entreen til LEGOLAND, GIVSKUD ZOO og Universe på Als. Tre attraktioner som kan nydes af både store og små. I LEGOLAND kan fantasien få frit løb blandt de mange legoklodser. I GIVSKUD ZOO kan I hilse på giraffen samt på fortidens kæmper, dinosauerne, i form af store livagtige modeller. I Universe kan I lære nyt på en sjov måde, hvor I alle kan løse opgaver sammen, som både er mega sjove og fulde af udfordringer. 

LEGOLAND

Øvrige attraktioner i området omkring Hejlsminde

  • ACTURE PARK: Oplevet alt lige fra Danmarks højeste klatrevæg til den længste udendørs gokartbane. Kom under vand med dykning eller snorkel safari, oplev luftens helte hos Fighter Wings, bliv udfordret på de mange stier til mountainbikes, løb eller vandring eller nyd naturen fra en kan og meget mere – det hele er samlet i Haderlev området.
  • Naturpark Lillebælt: Her kommer I helt tæt på utrolige natur som området langs Lillebælt byder på, det kan være alt lige fra Hvalsafari,  kajakoplevelser, bådudlejning, vandreture på Treldenæseller en gå tur rund om Hindsgavl Halvøen: Naturpark Lillebælt byder også på en række af sjove aktiviteter for både børn og voksende som er gratis, men fælles for dem alle er de forgår udendørs helt tæt på naturen.
  • Kolding Hus: Oplev det smukke Koldinghus som ligger centralplaceret midt i Kolding. Koldinghus byder på div. Udstillinger mens slottet i sig selv er også en oplevelse værd, man mærker historien fra man stræder ind bage slottes tykke mure.
  • Trapholt: Et smukt museum for moderne kunst. På Trapholt kan du opleve de danske møbel klassikere – Se Arne Jacobsens helt unikke bud på et sommerhus bygget i moduler.  Eller slap af med en god frokost i Trapholts Café.
  • SlotssøBadet: Et badeland midt i Kolding – her er der rig mulighed for at boltre sig i vandet, hvis vejret ikke lige er til udendørs badning ved Stranden.
  • Christiansfeld: Den spændende by er også en særlig oplevelse.  Byen er helt speciel ved at være planlagt og bygget efter samme mønster som den første Brødremenigheds by Herrnhut i Tyskland. Den er altså ikke opstået gradvis som så mange andre småbyer i Danmark. Største delen af den oprindelige by blev bygget fra 1773 – 1812 efter tilladelse fra den daværende konge Christian d. 7, som gav Brødremenigheden lov til at opføre denne unikke bymidte. Christiansfeld kom d. 4.Juni 2015 på Unesco verdensarvsliste.  Christiansfeld er også berømt for sine honningkager, som bliver fremstillet efter de originale gamle opskrifter.
  • Haderslevs gamle bydel: Når du vandrer gennem den over 700 år gamle købstad Haderslev, går du af de samme veje, som mennesker har gået af, gennem flere århundreder. Den dag i dag er vejnettet i Haderslev – fra Ribe Landevej i vest over Torvet og ned til havnen ved Møllestrømmen – det samme, som da byen blev grundlagt i 1100-tallet. Haderslev by bærer stort præg af sin lange historie. Den gamle bydel med Domkirken og Torvet i centrum er – på trods af voldsomme brande i 1627 og 1759 – velbevaret og rummer huse helt tilbage fra 1500-tallet.
  • Årø: Besøg denne smukke naurperle  i Lillebælt. Sejlturen fra Årøsund på fastelandet til Årø tager 7-8 min. Årø byder på en smuk natur, lækre badestrande, dejlig naturlegeplads, hyggelige spisesteder, gårdbutik som sælger kød fra eget Gallowaykvæg, samt strik, garn og andre lokale lækkerier. Åre har eget røgeri, Vingård og Bryggeri.   

Mulighederne for at få meget forskellige oplevelser, når I booker sommerhus i Hejlsminde og omegn, er uendelige med muligheder  for enhver smag og pengepung. Husk altid, at holde jer opdateret om attraktionernes åbningstider, direkte på attraktionernes egne hjemmesider. 

 

Udflugter fra sommerhuset i Hejlsminde

En dagsudflugt til Tyskland vil også være oplagt. Besøg f.eks den altid hyggelig by Flensborg, som uanset årstid altid byder på gode oplevelser. Om sommeren er der altid masser af både i havene og liv i gaderne. I vil også sagtens kunne få en dag til at gå på øen Als. Besøg Dybbøl Banke og Dybbøl Mølle, hvor I kan få et indblik i tiden omkring 1864. Slå et smut ind om Sønderborg, hvor der er mange spændende seværdigheder, som f.eks. Sønderborg Slot og en hyggelig havnefront.

Vælg sommerhusudlejning i Danmark, hvis I gerne vil have en ferie fuld af frihed. Frihed til at planlægge jeres fridage, som I ønsker det. Tag på ture ud i det blå og besøg de attraktioner, som netop tiltaler jer.