Attraktioner ved Hejlsminde

D
| Redaktør
(Først publiceret )

Når der lejes sommerhus ved Hejlsminde, har I det perfekte udgangspunkt for udflugter og dagsture til mange forskellige slags attraktioner. I kan både besøge forlystelsesparker, når der skal fart over feltet, komme tæt på eksotiske dyr, slippe shoppe-genet løs og nyde naturens mange små og store indslag.

Sommerhuse ved Hejlsminde

Oplevelser nær sommerhuset i Hejlsminde

Når I lejer sommerhus i Danmark, får I mulighed for at benytte NOVASOLs særlige kundefordele. Det betyder b.la. at I kan få rabat på entreen til LEGOLAND, GIVSKUD ZOO og Universe på Als. Tre attraktioner som kan nydes af både store og små. I LEGOLAND kan fantasien få frit løb blandt de mange legoklodser, i GIVSKUD ZOO kan I hilse på giraffen og på fortidens kæmper, dinosauerne, i form af store livagtige modeller og i Universe kan I lære nyt på en sjov måde, hvor I alle kan løse opgaver sammen.

Det gode ved at leje sommerhus i Sønderjylland, er b.la. at der ikke er langt til gode indkøbs - og shoppingmuligheder. Fra Hejlsminde området når I nemt byer som Kolding, Haderslev og Fredericia, hvor I har alle muligheder for dagligvareindkøb samt for at udfolde shoppe-genet i diverse butikker. Den hyggelige by Christiansfeld, må også skrives på listen over udflugtsmål, særligt pga. af de lækre honningkager som byen har været kendt for i mange mange år.

LEGOLAND

Udflugter fra sommerhuset i Hejlsminde

En dagsudflugt til Tyskland vil også være oplagt. Besøg f.eks den altid hyggelig by Flensborg, som uanset årstid altid byder på gode oplevelser. Om sommeren er der altid masser af både i havene og liv i gaderne. I vil også sagtens kunne få en dag til at gå på øen Als. Besøg Dybbøl Banke og Dybbøl Mølle, hvor I kan få et indblik i tiden omkring 1864. Slå et smut ind om Sønderborg, hvor der er mange spændende seværdigheder, som f.eks. Sønderborg Slot og en hyggelig havnefront.