search

Feriehuse i Hejlsminde

Sætter I kursen mod et sommerhus i Sydøst- og Sønderjylland , så er Hejlsminde et fantastisk område, som kan tilbyde jer lige det I søger på jeres sommerhusferie i Sønderjylland. Området byder på mange spændende historier og nye minder. Dertil kommer masser af spændende aktivitetsmuligheder for børn og voksne. Området byder b.la. på en af landets bedste lystfiskerområder og i området ved Skamlingsbanken ligger et stort dykkercentrum med en vanddybde på 80 meter. Her kan I også leje en båd til en hyggelig tur på vandet.

Par der dykker

Attraktioner og udflugtsmål i området

Med blot en times kørsel kan I nå til spændende udflugtsmål som f.eks. LEGOLAND, GIVSKUD ZOO, Universe i Als og Hjemsted Oldtidspark ved Skærbæk. I kan med NOVASOL få en rabat på entréen til alle disse attraktioner, når I lejer et sommerhus. Haderslev, Kolding, Sønderborg og Middelfart byder også på mange interessante attraktioner, gode spisesteder og museer. I Sønderborg er der altid hyggeligt nede ved havnen, hvor Sønderborg Slot ligger smukt ud mod vandet. Nyd en is på havnen, mens I kigger de mange flotte både der hvert år ligger til. Kolding er også præget af et slot, det gamle Koldinghus, som på smuk vis er blevet renoveret. Kolding har også en hyggelig bymidte med alt hvad I kan bruge af butikker. Der er altså mange attraktioner omkring Hejlsminde, som giver jer alle muligheder for en skøn ferie for hele familien. Det kan også være I får lyst til at smutte en tur ned til nabolandet Tyskland, hvor de mange dagligvare butikker er de rene paradiser for ungerne. Tager i til f.eks. Flensborg, så kan I nemt bruge en hel dag i byen, som er rigtig hyggelig og fuld af smukke huse og spændende butikker. På torvet sælges der ofte forskellige ting og sager fra små bode, ligesom der om sommeren og i foråret er masser af liv omkring havnen med b.la. havnefest. 

Familie på ferie i Sønderjylland

Strandliv ved Hejlsminde hele året 

Strandende ved Hejlsminde er børnevenlige, da vandet ikke er ret dybt her, og strandene hovedsageligt består af lækkert sand og småsten.Lige ved stranden ved Hejlsminde er der en parkeringsplads og toiletter, samt faciliteter for handicappede i kørestol. Generelt er den jysk østkyst mere rolig end ved det store Vesterhav. Om sommeren er der virkelig lagt op til den helt store badedag ved Hejlsminde, når solen står højt og himlen er blå. Om efteråret er strandene også et herligt udflugtsmål. De friske vinde skyller skatte op på stranden og den friske havluft giver masser af ny energi og klare tankerne. Sommerhusene i Danmark er generelt også udstyret til at kunne lejes om efteråret og vinteren. Særligt de lækre pool sommerhuse er i høj kurs på denne tid af året. I et sommerhus med pool bliver nemlig selv den mørkeste efterårdag til en lun feriedag, fior hele familien, Mens de mindste plasker i poolen, kan de voksne slappe af i spabadet som ofte følger med, når det lejes et pool sommerhus. Er der også en brændeovn i sommerhuset, så er der også lagt op til hygge for alle pengene. Nybagte boller, varm kakao og en rigtig god film, så er alle glade. 

Ferie med frihed

Når I vælger at leje et sommerhus i Danmark som jeres ferieform, får I en ferie med frihed. Et sommerhus bidrager med en række private rammer, som åbner op får muligheden for, at planlægge lige den ferie I ønsker at tage på. I bestemmer selv hvordan feriedagen skal bruges. Måske vil I på masser af udflugter og besøge spændende seværdigheder eller måske vil I slappe af i og nær sommerhuset og bare nyde at have fri og være sammen.

Sommerhus Danmark

Service hos NOVASOL

Hos NOVASOL Feriehusudlejning gør vi vores ypperste for, at I får den bedste mulige ferie i et sommerhus i Danmark. Derfor har vi sørget for at have servicekontorer placeret i de største ferieområder i Danmark, hvor I kan kontakte os og få hjælp, hvis I har spørgsmål eller brug for et godt ferietip. På de enkelte kontorer sørger vores medarbejdere for alt det praktiske vedrørende jeres sommerhusophold. Medarbejderne på kontorene kender de enkelte områder rigtig godt, for det er her de færdes til daglig. De kan derfor gerne komme med forslag til hvad I skal lave i løbet af ferien og måske give et godt tip til en seværdighed eller en skøn naturperle, som ikke står i de lokale turistguider. Kig endelig forbi hvis I kommer forbi.