search

Sommerhuse i Arrild Ferieby

Kun 20 minutters kørsel i bil fra Rømø ligger Arrild Ferieby midt i et naturskønt område. Arrild Ferieby er et område med mange forskellige sommerhuse, som ligger spredt i det åbne terræn. Feriebyen er helt helt perfekt sted til en ferie med børn, når I gerne vil leje sommerhus i Sønderjylland. I har nemlig alle mulige aktiviteter indenfor meget kort afstand. Lej et sommerhus i Arrild ferieby og tag børnene med på nye eventyr!

Sommerhus i Arrild Ferieby

Sjov for hele familien året rundt

I kan hygge jer på de 3 store legepladser, tage en familiedyst i minigolf, få pulsen op med et spil tennis eller en kamp på beachvolleybanen eller slappe af omkring Arrild fiskesø. Jeres sommerhus i Arrild Ferieby er også tilknyttet Arrild svømmehal, hvilket betyder at I som feriegæster får gratis adgang til svømmehallen under jeres ophold. Svømmehallen byder på 3 bassiner, Danmarks længste indendørs vandrutsjebane, en stor whirlpool samt sauna og solarium. Udover dette vil I finde petanque, fodboldbaner, en rulleskøjtebane samt en friluftsscene, hvor der er plads til ca. 150 tilskuere. Lad ikke vinterens kolde front skræmme, i den kolde sæson bliver rulleskøjtebanen forvandlet til en skøjtebane (skøjter udlejes ikke) og der er rig mulighed for, at kælke ned af bakkerne i området. Indendørs faciliteterne har naturligvis åbent året rundt, så man kan nyde en varm dukkert eller en tur i saunaen efter en lang dag i sneen.

Arrild Ferieby familieferie med pool

Sommerhuse til fiskeri og golfspil

For golfspillerne er der også mulighed for at holde en dejlig ferie med et spil golf i ny og næ. Nord for jeres sommerhus i Arrild Ferieby ligger nemlig en dejlig golfbane. Hvis hele familien skal dyste, skal I blot finde minigolfbanen ved fiskesøen. Arrild er også et paradis for lystfiskeri. Her kan fiskes i de to søer på 17.000 m2 samt i det 560 m lange åløb, med mulighed for at få både regnbueørreder, kilde - og bækørreder på krogen. Ved fiskesøen er både en grejbutik, en kiosk, en grillpavillion med udsigt over søen og flere borde og bænke hvor madpakken kan nydes.

Attraktioner nær jeres sommerhus i Arrild Ferieby

Arrild Ferieby ligger centralt i forhold til mange attraktioner og seværdigheder, så I har alle muligheder for at komme ud og få sjove og spændende feriedage, hele året rundt. Middelalderbyen Ribe og Skærbæk med Oltidscenter, er indenfor endnu kortere afstand og der er kun ca. 34 km til fordelagtige indkøb ved den tyske grænse. Med denne brede vifte af aktivitetstilbud til store og små giver et sommerhus i Arrild Ferieby garanti for en aktiv ferie fuld af gode oplevelser, uanset vejret! Når I vælger at leje sommerhus i Sønderjylland vil nærheden til Vesterhavet også altid sikre jer mange gode ferieoplevelser, året rundt I kommer også nemt til de kendte attraktioner LEGOLAND og GIVSKUD ZOO, hvor I som NOVASOL gæster får rabat på entreen.

Gade i Ribe ikke langt fra jeres sommerhus

Oplevelser ved Vadehavet

Tag på udflugt til Nationalpark Vadehavet. På næsten alle årstider er der et rigt fugleliv i Vadehavsområdet. I den fugtige marsk er der masser af fugleføde, og det danske Vadehav er landets vigtigste rasteplads for visse vadefugle. For den tålmodige feriegæst er der mulighed for i sensommeren at opleve Sort Sol over marsken. Op til 250.000 stære i én flok flyver i formation og smykker aftenhimlen. En helt fantastisk naturoplevelse. En ferie i Arrild Ferieby er garanti for en ferie fuld af gode oplevelser for hele familien, hvad end vejrguderne måtte finde på, når I vælger sommerhusudlejning i Danmark.

Service hos NOVASOL

Vi vil rigtig gerne være med til, at sikre I får den bedste mulige ferie i et sommerhus i Danmark. Derfor har vi valgt at etablere en række lokale servicekontorer, placeret i de største ferieområder i Danmark, hvor I kan kontakte os og få hjælp, hvis I har spørgsmål eller brug for et godt ferietip. På de enkelte kontorer sørger vores medarbejdere for alt det praktiske vedrørende jeres sommerhusophold. NOVASOL har arbejdet med sommerhusudlejning siden 1968 og kan i dag tilbyde flere tusinde sommerhuse i Danmark samt mange forskellige ferieboliger i hele Europa.