Sommerhuse på øer og ved vandet

I Danmark findes der mange dejlige øer, hvor I kan holde ferie i sommerhus, og de danske øer er bestemt populære blandt både danske og udenlandske feriegæster. Sommerhuse som bestemt også må siges at være blandt de mest populære, er de sommerhuse som ligger ganske tæt på havet. Noget som de fleste forbinder med ísær sommerferie i Danmark.

Sommerhuse lige ved vandet 

De bløde klitter, havets stille brusen, de smukke solop - og nedgange, det hvide sand og det smukke lys er noget ganske særligt og derfor er sommerhusene i 1. klitrække eller med under 100 m til vandet, altid dem der bliver booket først. Vi vil alle gerne kunne sidde på sommerhusets terrasse og nyde den danske sommer med vandet som nærmeste nabo. At kunne gå til og fra f.eks. stranden hele dagen, uden at skulle pakke flere tasker, er bare ren luksus. At sidde en tidlig morgen, i ro og fred, mens solen står op i horisonten og feriedagen stille begynder, er ren velvære for krop og sjæl. En aftengåtur på stranden, hånd i hånd, mens ungerne løber foran og finder flotte sten, er en skøn måde at runde en god feriedag af på. Så vil I også gerne holde ferie tæt på vand, hav og strand, så er det en god ide at være hurtig ude og få sikret sommerhuset til den næste ferie i vandkanten. 

Sommerhus på Sjælland ved vandet

Den gode badeferie

Når ferien holdes lige ved stranden eller et andet dejligt badested, er der altid masser af sjov og hygge for hele familien. Hvem husker ikke de lange sommerdage på stranden med skovl og spand i hånden? At bygge fanatsifulde sandslotte med mor og far og springe ud i bølgen blå med badevinger på. Turen hen til iskioske for at få den første eller måske femte is i løbet af ferien. De mange timer der bliver brugt med et fiskenet i hånden, på jagt efter krabber og småfisk. Minderne står i kø efter en dejlig badedage. For at gøre en god stranddag endnu bedre, er det en god ide at få genopfrisket de 5 baderåd. Tag oversigten De 5 baderåd med i sommerhuset og brug lidt tid på, at gennemgå de fem råd, inden turen går mod stranden.

Sommerhuse på de danske øer

Danmark har en række dejlige øer - faktisk 1.419 af slagsen, hvoraf 72 er beboede og NOVASOL har sommerhus på mange af dem. Vores sommerhuse på de danske øer, har hver især deres eget særpræg og en masse gode ferieoplevelser. Har I lyst til at leje et sommerhus i Danmark, så kunne i kursen mod en af øerne og holde en rigtig ø-ferie.

Sommerhuse på Fanø

Den lille ø i Vesterhavet, byder på mange ferieoplevelser af en særlig slags. På Fanø venter jer et naturparadis, med hvide sandstrande og Vadehavets magi. Øens maritime historie vil ledsage jer overalt.

I kan nyde en række vidunderlige aktiviteter, i den friske luft. Lad jer blæse igennem af vinden og nyd at kunne trække jer tilbage til sommerhuset. Hvert år i juni kan I opleve Dragefestivalen, som er en særlig forestilling, både for deltagerne og for tilskuere. På Danmarks første og ældste golfbane kan I gå en runde, mens I skuer over de smukke klitter og havet - en pause for krop og sind!. Når I tilbringer jeres ferie i et sommerhus på Fanø, så skal I også huske at besøge de mange antikbutikker og forskellige kunsthåndværkere, hvor I kan finde unikke smykker, keramik, glas, stearinlys og malerier. Der er meget at opdage.

Sommerhus Fanø

Sommerhuse på Bornholm

Solskinsøen Bornholm er fuld af kulturelle og naturlige skatte. Øens popularitet skyldes ikke kun de mange, dejlige solskimstimer. Den herlige blanding af museer, gamle møller og rundkirker, håndværk og naturlige skønheder, betager alle.

Den charmerende ø i Østersøen imponerer ikke kun med de gode badestrande. Grønne bøgeskov, en bred vifte af fritidsaktiviteter for unge og gamle, historiske bygninger og naturskønne cykelstier, giver jer alt hvad der skal bruges for at få en skøn ferie. På denne unikke ø kan I både holde afslappende feriedage, dage med fuld aktion og dage med fordybelse i historien. I de hyggelige byer kan I finde alle slags butikker og gode restauranter, hvor I kan smage de mange specialiteter som øen efterhånden er blevet verdensbrømt for. En en tur til et af de lokale røgerier, for at få Sol over Gudhjem, er et must!

I kommer heller ikke til at mangle spændende udflugtsmål. Hammerhus er et must når I er på Bornholm og Ekkodalen, hvor I kan finde ud af hvad Møller drikker. De 4 smukke rundkirker på øen skal I også besøge. En god heldagsudflugt kan gå til Christiansø, som også byder på masser af ø-charme, hyggelige gader, smukke gamle huse og smuk natur. Lej et sommerhus på Bornholm og oplev alt dette og meget mere!

Sommerhus Bornholm

Sommerhuse på Als

Hvis I synes det er fantastisk at holde ferie i et område som både har hav, skov, fjorde og masser at spændende og alsidige oplevelser indenfor kort afstand, så er Als det helt rettet sted for jer, at leje et sommerhus.

Det smukke og imponerende slotte i Sønderborg er en spændende oplevelser for både store og små. Stedets dramtiske historie og de flotte omgivelser, skaber rammerne om en spændende dag. I kan også tage et smut til Gråsten Slot, sommerresidens for den danske kongefamilie. I kan gå rundt i slotshaven, som grænser helt op til slottet, men naturligvis kun når der ikke er feriegæster.

Besøg Dybbøl Mølle og historiecenter Dybbøl Banke, som fortæller den barske historie om krigen i 1864, som satte sine tydelige spor i det sønderjyske område. For den nysgerrige familie er en tur til Universe, den videnskabelige forlystelsespark, helt oplagt. Her kan hele familien kaste sig ud i spændende eksperimenter og interaktive spil.

Naturen på Als er smuk, så I skal huske at tage jer tid til at nyde de mange forskellige udsigter og smukke pletter. Gå f.eks. en tur på Gendarmstien, hvor soldaterne holdte vagt i 1864. P stien går i langs vandet og inde i skovområderne. I naturreservatet Trillen kan I spottet øens mange fugle. Tilbuddet er varierede muligheder for en tur ud i naturen - dykning, havkajak, ridning, golf og fiskeri er ideelle aktiviteter for sommerhusudlejning på Als.

Sommerhus Als

Sommerhuse på Langeland

Denne lange ø tilbyder alt til en spændende og afslappende ferie. Her kan I holde en dejlig pause fra hverdagen, væk fra stress og jag. I stedet for nyde en smuk natur, frisk luft, smukke strande og charmerende byer.

Aktiviteter af enhver slags finder I på Langeland. Hvis I er på øen i juli, så skulle I tage og Bagenkop, hvor der hvert år holdes en stor havnefest. Besøg også Rudkøbing, som vil tiltrække med dens traditionelle charme og samtidig travlhed i butikkerne og de mange små gader, som har noget nærmest magisk over sig. I kan også opleve rigtig vilde heste, der lever i naturen på Langeland. Hestene er ikke kun en turistattraktion, men også en naturoplevelse af en særlig slags.

I skal naturligvis også besøge de dejlige strande, som især om sommeren er til stor glæde for alle. Lad ungerne hygge sig i sandet, mens I læner jer tilbage i liggestolene og nyder fuglesang og bølgeskvulp. En dejlig dag på stranden afsluttes bedst, når I tænder op i grillen ved sommerhuset og samles på terrassen. Lej et feriehus på Langeland og oplev øens mange glæder!

Sommerhus Langeland

Sommerhusudlejning i Danmark

NOVASOL udlejer sommerhuse i hele Danmark og tilbyder alt fra små hyggelige sommerhuse i vandkanten til store luksus sommerhuse med f.eks. pool og masser af aktivieter. Sommerhusene er alle privatejede og indrettet efter ejerens egen smag. Det giver jer mulighed for, at holde ferie i unikke rammer. Sommerhuset er et godt valg hvis I gerne selv vil bestemme hvordan ferien skal forløbe. I bestemmer selv dagens program og spisetider, uden at skulle tage hensyn til andre. Det er ferie med frihed og plads til alle.