Strande i Sønderjylland

Drømmer du om en badeferie hjemme i Danmark? jamen så bør du overveje at leje et sommerhus i Sønderjylland! Her ligger strandene som perler på snor, og uanset om du bare gerne vil flade ud og slappe af, eller om du hellere vil være aktiv på din ferie, så har Sønderjylland en strand, der matcher dine ønsker. Strandene i Sønderjylland er lige så alsidige som NOVASOLs udvalg af feriehuse i Danmark, så det gælder bare om at vælge den feriebolig og den strand, der passer til dig.

Børnevenlig badeferie i Blåvand

Blåvand er et kendt og meget populært sted at leje et feriebolig i Danmark i, og det kan i vid udstrækning tilskrives den fantastiske strand. Den kilometerlange smukke, hvide sandstrand er utrolig børnevenlig, da der ikke er nogen kraftig strøm, hvilket ellers er karakteristisk for Vesterhavet, og så er den tilmed også lavvandet. På Nordstranden danner klitlandskabet læ for vinden, så ikke engang det skal man bekymre sig om. Blåvand strand er også kendt som værende et af de bedste steder at finde rav.

Badeferie i Sønderjylland

Strande på Fanø

Lejer du et feriehus i Sønderjylland kan en dagstur til Fanø varmt anbefales. Der findes mange gode grunde til at besøge denne dejlige ø, og stranden er helt klart en af dem! Den brede sandstrand, der ligger mellem Fanø Bad og Rindby Strand, bliver kun bredere for hvert år der går. En tur til denne strand bliver alt andet end kedelig – flyv med drage, spil fodbold og volleyball eller tag et slag stangtennis. Syd for Rindby Strand kan vandsportsentusiaster tilbringe en fantastisk dag; her er surfing og især kitesurfing ganske populært.

Besøg Rømø med et feriehus i Sønderjylland

Den 12 km lange sandstrand på Rømø er en af de mest imponerende strande i Danmark. Hele stranden er utroligt bred; på strandens smalleste sted en den stadig 600 meter bred, og strandens bredeste sted er faktisk helt op til 3 km bred – det betyder at der er rigeligt med plads til at boltre sig på og more sig med nogle af de mange aktiviteter, der tilbydes på stranden. Stranden er især en populær destination for vindsportsgrene – fx drageflyvning, men også vildere aktiviteter såsom at køre på kitebuggy og blocart kan prøves her. Der er også mulighed for at galopere langs stranden på hesteryg.

Feriehuse i Sønderjylland

Sønderstrand i Åbenrå

Der findes mange utrolige strande at besøge, når du lejer et sommerhus i Sønderjylland, og Sønderstrand i Åbenrå bør være højt oppe på din liste. Denne strand er meget børnevenlig blandt andet på grund af badebroen, der også er handicapvenlig. Der ligger et toilet, samt omklædningsrum på stranden, hvilket kun er et plus. Desuden vil børnene have god plads til at lege, og der er mulighed for at familien kan spille en omgang beachvolley sammen.

Strande i Sønderjylland

Der findes selvfølgelig et hav af andre strande, som man også bør overveje at besøge på ens ferie i Sønderjylland. Det gælder blandt andet Skarrev Strand, Binderup Strand, Vemmingbund Badestrand og Lakolk Strand for bare at nævne et par stykker – fælles for disse strande er at de alle har fået tildelt det blå flag, hvilket betyder at strandene har god miljøinformation og høj sikkerhed, service og vandkvalitet. Der er stor forskel på strandene på vest og øst siden, hvor Vesterhavet er kendt for sit vilde temperament, er øst siden mere kendt for sine børnevenlige strande.  

Med et af NOVASOLs sommerhuse i Danmark får du det ideelle udgangspunkt for at besøge alle de mange strande i Sønderjylland.

Sommerhusudlejning i Danmark hos NOVASOL