Ferie hele året i Sønderjylland

I det smukke Sønderjylland venter dig en masse unikke oplevelser. Det er ligegyldigt hvornår du planlægger at leje et sommerhus i Danmark, for i Sønderjylland har hver årstid sin helt egen særlige charme, hvilket garanterer en uforglemmelig ferie. Den imponerende og varierede natur, kyststrækningerne og strandene, de smukke skove og mange historiske bygninger i denne region sørger for smukke omgivelser og en afslappende ferie i naturen hele året rundt. Lej et feriehus i Sønderjylland og tilbring en bekymringsfri ferie uanset, hvornår du holder ferie.

Forårsstemning i Sønderjylland

Efter den lange vinter, kan det være tiltrængt med en ferie i Sønderjylland, hvor man kan nyde naturen og de første varmestråler sammen med familien, som par eller sammen med sine venner. Tag en tur gennem de frodige, grønne skove eller mærk forårsluften på en spadseretur langs stranden. Selv på terrassen i dit sommerhus kan du nyde de varmere dage og slappe af, mens børnene har det sjovt og leger. Mange er vores feriehuse i Danmark er placeret midt i Sønderjyllands enestående natur, så eventyret begynder lige uden for din dør. Mange feriegæster tilbringer deres påske med familien i et hyggeligt sommerhus fra NOVASOL, for at nyde denne ubekymrede tid sammen i det sydjyske. Indret dit feriehus med forårets blomster, som du plukker på dine gåture, mal påskeæg sammen med dine børn og nyd en dejlig tid sammen med familien.

Ferie i Sønderjylland

Sommerferie i Danmark

En sommerferie i Sønderjylland står på afslapning og atter afslapning. Især i et sommerhus kan du nyde ubekymrede feriedage, for her sætter du selv tempoet for ferien. Tilbring tid på de smukke strande – enten på de afslappende strande ved Østersøen eller på de vilde strande ved Vesterhavet, der er velegnet til vandsportsaktiviteter. Oplev naturen på vidunderlige vandre- eller cykelture og oplev de mange seværdigheder i Sønderjylland under din ferie i Danmark. På terrassen i din feriebolig kan du nyde hyggelige grillaftenener, og bagefter kan du tage en tur til stranden for at se en smuk solnedgang.

Sommerferie i Danmark

Efterårsferie i Sønderjylland

Hvis du tilbringer din efterårsferie i e feriebolig i Danmark, vil du have uendelige muligheder for at tilbringe nogle afslappende dage i Sønderjylland. Tag en tur på stranden og led efter rav, der muligvis er skyllet op på bredden efter efterårets storme og nyd de sidste varme stråler fra solen. I denne tid viser Sønderjyllands eventyrlige skove sig i et nyt lys med de fantastiske farver, der inviterer til fortryllende ture. Efter en lang dag i den friske efterårsluft kan du trækker dig tilbage til dit sommerhus i Sønderjylland og tilbringe nogle hyggelige timer sammen med familien. Nyd kop varm kakao foran pejsen, læs en bog eller nyd samværet med dem du holder af. Når vejret bliver særligt dårligt, er vores mere luksuriøse feriehuse særligt populære, da dine børn kan plaske rundt i poolen eller slappe af i spabadet eller saunaen efter en sjov dag i naturen. Lej et sommerhus i Sønderjylland med sommerhusudlejning fra NOVASOL og få en hyggelig efterårsferie i Danmark.

Efterårsferie i Sønderjylland

Vinterferie i Sønderjylland

At tilbringe vinterferien i et hyggeligt feriehus i Danmark, bliver mere og mere populært blandt turister, da udover, at man får nogle afslappende dage i Sønderjylland, så er en ferie i vintersæsonen også relativ billig. Selv om vinteren er vores feriehuse med pool ofte booket – Efter en tur på stranden eller i naturen kan du slappe af i det varme vand i poolen eller få varmen i saunaen. Nyd vinterlandskabet nær din feriebolig, krøl op ved kaminen med et glas vin og nyd din hyggelige ferie i Sønderjylland.

Vinterferie i Sønderjylland

 

Se alle vores ferieboliger i 19 lande