Aktiviteter i Sønderjylland

Den smukke region Sønderjylland er en perfekt destination at leje et feriehus i Danmark, hvis man ønsker en alsidig og aktiv ferie. I den østlige del af regionen vil dit sommerhus være omgivet af brede marker og skove, samt mange bugter, hvor et sommerhus i vest vil ligge lige ud til Vadehavet og et fladt marsklandskab. Ud over den varierede natur tilbyder en ferie i Sønderjylland også talrige aktiviteter – både af sportslig natur, men også på den kulturelle front, er der en masse at give sig i kast med. Lej et sommerhus i Sønderjylland og få en vidunderlig ferie fyldt med uforglemmelige eventyr for hele familien.

Sommerhuse i Sønderjylland

Vandsportsaktiviteter i Sønderjylland

For alle dem, der ønsker at være aktiv på sin sommerhusferie i Danmark og elsker vand, vil Sønderjylland være et sandt paradis. Vandsportsentusiaster kan glæde sig over de mange muligheder – wind- og kitesurfing, vandski, fiskeri, sejlads og meget mere venter på dig på en ferie i det sydjyske. En meget bred vifte af sportsaktiviteter på stranden venter også på dig på Sønderstrand på øen Rømø.

Vandring, cykling og ridning på din ferie i Danmark

Sønderjyllands unikke landskab kan udforskes på talrige vandre- og cykelture. Der findes cykeludlejning i mange af de større byer, så du ikke behøver at tage din egen med, for at lære dette smukke område at kende på de mange skiltede cykelstier. Man kan også komme på guidede cykelture for at lære endnu mere om området og dets historie. De mange stier i Sønderjylland er også ideelle til vandreture – uanset om du ønsker at vandre på øerne Rømø eller Fanø, gennem marker og enge eller langs stranden, hvor vi især anbefaler Vadehavet, så kan man det i Sønderjylland, og dine vandreture vil sikkert også føre dig forbi mange historiske seværdigheder. Hesteelskere kan også få en fantastisk ferie i det sydjyske, da mange ridestalde tilbyder rideundervisning, rideture og vognture.

Aktiv ferie i Sønderjylland

Golf nær dit feriehus i Sønderjylland

Fordelt over hele Danmark, er der golfbaner i varierende sværhedsgrad og længde, og også på en ferie i Sønderjylland kan golffans finde mange steder at tage et slag golf, for eksempel i Tinglev, Åbenrå, Haderslev, Esbjerg og Fanø.

Familie sjov i Danmark

Lejer du et feriehus i Sønderjylland vil du få mange muligheder for at have det sjovt sammen med din familie på din ferie i Danmark. Besøg blandt andet videnskabsparken Danfoss Universe, nær Nordborg, der byder på en dag fyldt med interessante eksperimenter og sjove oplevelser for alle besøgende. Her kan du lære en masse grundlæggende ting om fysik, teknologi, varme og kulde, samt prøve at styre en gravko, hvilket er særligt populært blandt børnene.

Ferie i Danmark

Flere udflugtsmuligheder på din ferie i Sønderjylland

I Lege og Labyrintparken på Rømø, vil du uden tvivl få en sjov dag, når du og din familie prøver at se, hvem der finder ud af labyrinten hurtigst. Derudover kan du forkæle dig selv med en pause på den tilknyttede restaurant eller pakke en picnickurv med lækkerier.

I Varde kan man tilbringe nogle sjove timer i den store, indendørs legeplads ”Legeborgen Varde”, der tilbyder mange forskellige aktiviteter, såsom trampoliner, rutsjebaner og meget mere, der er fordelt på hele 2000 m2. Især på dage, hvor vejret ikke byder på sommer og sol, er en tur til Varde med børnene ideel.

Du kan tage på tur til dyrenes verden i Glad Zoo nær Kolding, hvor der er hele 100 forskellige dyrearter. I Enghave Dyre og Naturpark kan du komme helt tæt på dyrene i deres petting zoo – derudover har parken også mange andre aktiviteter og legepladser.

Sønderjylland venter på dig og din familie med mange oplevelser og eventyr. Lej et af NOVASOLs sommerhuse i Danmark og få en ubeskrivelig tid sammen med hele familien.

Familieferie i Sønderjylland