Sommerhuse på Sydsjælland

Sydsjælland er fuld af sjove og spændende oplevelser samt enestående og smuk natur for alt. Her kan hele familien nyde en enten afslappende og rolig ferie eller en aktiv ferie, hvor i kan blive udfordrede. På Sydsjælland kan NOVASOL tilbyde velindrettede sommerhuse for jer, der vil holde ferie i Danmark. Drømmer I om ferieliv, sommerhuse, herlighed og badeferie i Danmark? Så book et af vores sommerhuse på Sydsjælland og få opfyldt jeres feriedrømme. Vi har sommerhuse på Sjælland i alle størrelser og med alle tænkelige faciliteter. Uanset om du er til store sommerhuse med pool, sauna, spa og panorama udsigt eller til minimalistiske sommerhuse, hvor hygge omkring pejsen er i centrum, finder du det i vores store udvalg.

Sommerhus sydsjælland

 

Aktiviteter på Sydsjælland

Hvis I søger efter en feriedestination, der både byder på oplevelser for børnene, fordybelse for de voksne og fest og farver for de unge, er Sydsjælland det helt rigtige sted. Her er der et væld af attraktioner; forlystelsesparker, badelande, dejlige strande, specialbutikker, shopping og summenende natteliv - altså noget for enhver smag. I området finder I flere spændende byer, som f.eks. Næstved, Køge og Vordingborg, som alle byder på et væld af flotte kirker, gamle hyggelige huse i små stræder, et bredt udvalg af butikker, cafeer og gode restauranter hvor I kan holde en pause i dagens program. På Sjællands strande kan i prøve kræfter med vandsport som windsurfing, beachvolley og drageflyvning. Det er også muligt at spille golf flere steder eller tage på en hyggelig fisketur.

Rabat til BonBon Land

Som NOVASOL-gæster får i rabat til BonBon Land, den fantastisk sjove forlystelsespark på Sydsjælland, hvor hele familien kan have en sjov feriedag! Sloganet ” Der er skide skægt i BonBon-Land”, og ”En verden af sjov”, udspringer af og har rødder i BonBons univers.” Der er skide skægt” kommer naturligvis fra de sjove BonBon-dyr, de sjove forlystelser og det faktum, at parken bestræber sig på at gøre jeres dag udfordrende, spændende og ikke mindst sjov! Forlystelsespark er for hele familien, og mange af dens forlystelser dele navn og udseende med det kendte BonBon-slik, så som blæksprutten, mågeklatten eller hundeprutten. I parken finder du mere end 60 sjove og spændende forlystelser for hele familien.

Ferie sydsjælland

Naturen på Sydsjælland

Den smukke natur og de mange dejlige strande giver jer uanede muligheder for dejlige ferieoplevelser. Når I lejer sommerhus på Sjælland har I aldrig langt til stranden og havet. Uanset vejr og vind, er en tur ud i skoven eller til de mange fantastiske strande man finder på Sjælland, altid en god oplevelse som hele familien kan tage del i. Fra Sydsjælland er der ikke langt til f.eks. Møn og Stevns, hvor en stor oplevelse vil være at besøge Møns- eller Stevns Klint. De imponerende hvide kridtklipper rejser sig 100 meter op fra Østersøen og er b.la. årsagen til, at man i området omkring kan finde ca. 20 arter af de smukke vilde orkideer.

Om os

NOVASOL har adskillige års erfaring som sommerhusudlejningsfirma for alle, der vil holde ferie i Europa. Vores sommerhuse er gennemgået af vores egne folk, så vi er sikre på, at I får den kvalitet, I forventer. Det er vores garanti til jer om, at I med ro i sindet kan begynde at glæde jer til ferien. Kontakt NOVASOL allerede i dag, hvis I vil være sikre på at få fingrene i en af de attraktive ferieboliger eller et sommerhus på Sydsjælland.

Se alle regioner

Se alle områder

Se alle vores temaer