Når turen går til et sommerhus i Rørvig, så kan I glæde jer til nogle af de skønneste badestrande i Danmark. Om sommeren emmer de forskellige strande ved Rørvig af liv og glade badedage. For når solen står højt på den danske sommerhimmel, er der intet bedre end en forfriskende dukkert i bølgen blå og derefter et par timer på langs i det lune sand. I de kolde måneder på året giver stranden og havet en helt anden oplevelse, når vinden laver bølger på havet og flotte sten og skaller skyller op på stranden. Fra jeres sommerhus i Rørvig er der aldrig langt til et godt badested eller en frisk efterårs-gåtur langs havet.

Strand ved Rørvig

Strande ved Rørvig nær jeres sommerhus 

Vælger I sommerhusudlejning i Rørvig, så vil NOVASOL anbefale disse strande:

  • Rørvig Strand ved Telegrafvej og Kabelhuset: En af de bedste og mest børnevenlig sandstrande på Sjælland. Stranden er ca. 600 m lang og 30 m bred, så der er fin plads til både solbadning og leg i sandet. Bag stranden er der et fint klitområde. Om sommeren er der livreddere på stranden.   
  • Rørvig Strand ved Lynghusvej: Denne strand er også blandt de skønneste på Sjælland. Det fine sand og den gode badevandskvalitet sikre jer en dejlig dag på stranden. Bag stranden og klitterne ligger Rørvig Sandflugtsplantage. Kommer I i bil, kan I parkerer på den store p-plads ca. 100 m fra stranden.
  • Skansebugten Strand: Denne lille strand ligger smukt i en bugt nær Rørvig. Selve stranden er ikke så stor som de to øvrige, men på det bagvedliggende græsareal er der også plads til badegæster. Der er p-plads samt toiletter ved stranden. Vær opmærksom på, at vandet hurtigt bliver dybt ved denne strand.
Rørvig Havn

Nyd den maritime stemning i Rørvig

Når I holder ferie i Rørvig, vil nærheden til havet sætte sit præg på ferien. Rørvig er et gammelt fiskerleje og byen bærer stadig præg af fiskeriet. Rørvig Havn er rigtig hyggelig og særligt om sommeren er her masser af liv. I kan nyde godt af de lokale fiskeres fangst på restauranterne ved havnen, hvor der serveres lækre fiskeretter og skaldyr. Mens de voksne nyder en pause i solen, kan børnene hygge sig med krabbefiskeri på molen. Sådan en stund er indbegrebet af sommerferie i Danmark.

I kan også nyde de smukke omgivelser ved Rørvig ombord på den lille færge til Hundested. En hyggelig sejltur og I kan udforske selve Hundested, området ved Roskilde Fjord og de mange øvrige skønne byer langs kysten, som f.eks. Tisvildeleje, Rågeleje og Gilleleje.

 

 

Se alle regioner

Se alle områder

Se alle vores temaer