Populære destinationer på Sjælland

Danmarks største ø, Sjælland, er kendetegnet ved sin smukke og velbevarede natur med fine strande og hyggelige sommerhusområder. Overalt har du mulighed for at kombinere naturoplevelser med rige kulturoplevelser. Som et ekstra plus er der fra alle egne af øen ikke langt til Københavns ubegrænsede mængde af attraktioner og seværdigheder. Vi gætter på, at et besøg i 'Dronningens by' er en del af programmet for langt de fleste af gæsterne i vore sommerhuse på Sjælland.

Sommerhus leje Sjælland

 

Feriehuse i dejlige Nordsjælland

På Nordsjællands lange 'mondæne' kyststrækning ligger palæer, smuk natur og badebyerne som perler på en snor. Lej sommerhus i Gilleleje, Tisvildeleje eller Liseleje og få en fantastisk badeferie i Danmark, som man ikke kan finde modstykke til, ejheller mod syd. Badestrandene regnes blandt de bedste i Danmark og bag kystenfølger der frodige marker, idylliske bøgeskove, charmerende småbyer og hyggelige købstæder. På Nordsjælland finder du ligeledes mange spændende designerbutikker, special butikker samt en væld af spændende og eksklusive restauranter, hvor de gastronomiske oplevelser står i kø. Er du kulturelt anlagt kan I besøge Louisianna, det notoriske museum for kunst. Se mere om vores sommerhuse i Nordsjælland. På Nordsjælland har vi et bredt udvalg af skønne feriehuse ved vandet og med havudsigt.

Smukke sandstrande på Vestsjælland

Også Vestsjælland med en ubrudt række af sommerhusområder med mondæne og skønne sommerhuse samt et utal af fine sandstrande, der hver år tiltrækker utallige glade turister fra ind og udland. Det kuperede, særprægede landskab ved Odsherred tilbyder et helt enestående lysforhold, hvorfor området også er hjemsted for en lang række aktive kunstnere og deres gallerier. Hvis i drømmer om fantastiske badeoplevelser kan i besøge Rørvig Strand, Trekanten Strand eller Sjællands Odde, der alle er populære strande med lækkert vand og sandstrand. De fleste strande på Sjælland er tildelt det blå flag, der er et vidnesbyrd om rent badevand. Et lækker sommerhus i Odsherred venter jer!

Ferie sjælland strand

 

Se alle regioner

Se alle områder

Se alle vores temaer