Ferie i Kongsmark Strand

Hvis I ønsker at holde en lækker ferie i et fantastisk sommerhus på Sjælland, er det måske ikke området Kongsmark som først dukker op i tankerne, men det er bestemt et område som vil kunne tilbyde jer alt, hvad en god ferie behøver. Her er der fantastiske badestrande, skøn natur, sjove og udfordrende oplevelser, samt kultur og historie. Sommerhusområdet Kongsmark er beliggende på den vestsjællandske kyst, ca. 20 minutter fra Storebæltsbroen. Et dejligt sommerhusområde, hvor NOVASOL Feriehusudlejning også kan tilbyde sommerhuse i alle størrelser og til ferier året rundt. Her kan du få de helt store og moderne huse med egen indendørs pool, spa og panoramaudsigt eller de mere klassiske feriehuse, hvor hygge omkring pejsen med varm kakao, brætspil og oplevelser i naturen er i centrum.

Sommerhus Kongsmark Sjælland

Ferieoplevelser i naturen ved Kongsmark Strand

Kongsmark er et paradis for alle naturelskere og her er fantastisk, hvis man vil leje et sommerhus i Vestsjælland. Kongsmark strand er en sandstrand med enkelte sten, men stadig en god strand til både badning og windsurfing. I kan nyde en smuk solnedgang fra klitterne, slænge jer i solen eller bade i det skønne danske vand. Bevæger I jer ind i landet mødes I af de smukkeste grønne områder med skov, bakker og meget mere. Yderst oplagt til mountainbike- eller vandreture. Halvøen Reersø kan i også besøge, hvis I er til naturoplevelser i ferien. Øen har en enestående natur - bl.a. med de tre vådområder; Flasken, Skiften og Vejlen, der er blandt Danmarks vigtigste områder for trækfugle. Danmarks 4. største sø, Tissø, finder I også i nærheden og her kan i både lystfiske og sejle. Herudover, er det oplagt at gå en tur i den lille bøgeskov, Klinteskov, som er et højt beliggende område med en varieret natur. Der er rig mulighed for at fiske i Kongsmark, hvor både hav og vandløb er rige på fisk, herunder havørred, hornfisk og torsk i havet.

Ferie Sjælland

Aktiviteter og seværdigheder på ferie i Kongsmark Strand

Der er altid masser af attraktioner, ting at opleve, udforske og prøve for hele familien, når man lejer sommerhus i Danmark og her er Kongsmark ingen undtagelse. Kan I lide af svinge golfkøllen, og skal dette gerne være en del af jeres ferie, byder den lokale golfbane på en god 18 hullers bane, hvor der kan spilles for et mindre greenfee. For lystfiskeren er her også mange gode muligheder, for at få en god fangst på krogen, mens roen og den smukke natur nydes i fulde drag. Sætter I kursen mod Slagelse, bør I slå et smut forbi den gamle vikingeborg Trelleborg. Her kan I se forskellige udstillinger og genstande, som er fundet ved udgravninger i området. Ved Mullerup Mose kan I se nogle mindesten, som henviser til diverse fund fra stenalderen. Selve Slagelse by byder også på flere gode oplevelser. I den gamle bydel kan I slentre hen af de brostensbelagte gader, og på byens museum kan I besøge den gamle købmandsforretning og se spændende udstillinger om byen og området. Overvejer I, at leje sommerhus i Danmark, så overvej lige om en ferie i Kongsmark ikke skulle afprøves.

Se alle regioner

Se alle områder

Se alle vores temaer