Attraktioner på Sjælland

Drømmer du om en ferie fyldt med seværdigheder og oplevelser? Så bør du overveje at leje et af NOVASOLs feriehuse på Sjælland. Øen har et bredt udvalg af spændende attraktioner, så uanset om du er historieinteresseret, kultur- og kunstentusiast eller bare elsker at slappe af på stranden eller i naturen, så kan du det, når du lejer dit sommerhus i Danmark på Sjælland.

Besøg Kalundborg når du lejer et feriehus på Sjælland

Vælger du at leje dit sommerhus på Sjælland, så er Kalundborg en vældig hyggelig by at bo i – eller bare at besøge på en dagstur. Kalundborg er især kendt for sin sognekirke, Vor Frue Kirke, hvis arkitektur gør den til en ganske enestående kirke – den er nemlig bygget i form af et græsk kors med fem tårne; et på hver korsarm og et i midten. Der er også rig mulighed for at opleve smuk natur i Kalundborg – besøg for eksempel Røsnæs, der er kendt for sit varme klima.

Ferie på Sjælland

Oplev Næstved under din ferie på Sjælland

Når du lejer et feriehus på Sjælland er det oplagt at besøge den gamle købstad Næstved med sin livlige atmosfære og store udvalg af attraktioner. Kom helt tæt på dyrenes verden i Næstveds Zoo Park, hvor du blandt andet kan se den sjældne hvide tiger. På Næstved Automobilmuseum kan du beundre gamle biler, motorcykler og endda fly, samt besøge små forretninger og værksteder fra 1950’erne. De yngste feriegæster kan også tilbringe en fantastisk dag i Næstved Legeland, hvor de kan klatre, rutsje og endda sumobryde!

Vikingevild historie i Slagelse

Slagelse er en af Danmarks ældste byer og det er også her at man kan opleve Danmarks bedst bevarede vikingeborg, nemlig Trelleborg. Bliv transporteret tilbage til vikingetiden, når du besøger denne 1000 år gamle borg, der faktisk tilhørte Harald Blåtand – det kan især anbefales at besøge borgen under den store vikingefestival.  Lejer du et feriehus i Danmark nær Slagelse, kan du også få glade af den skønne kyststrækning og blandt andet bade på den yderst børnevenlige strand, Stillinge Strand.

Ferie i Danmark

På tur til Roskilde under din ferie i Danmark

Under din ferie på Sjælland må du ikke gå glip af at besøge den skønne by Roskilde, der udover at være utrolig smuk, også har et stort udvalg af attraktioner. Lær om de imponerende skibe, der var nøglen til vikingernes succes på Vikingeskibsmuseet – der er endda mulighed for at komme ud at sejle på nogle af skibene! Det kan også varmt anbefales at besøge det sjove museum Ragnarock, der har fokus på musik og ungdomskultur– det er et meget interaktivt museum, hvor du blandt andet kan lave din egen musikkarriere, mens du begiver dig igennem museet, og til sidst se om du ender med at blive en superstjerne.

Oplev hovestaden København med sommerhusudlejning

Når du lejer et feriehus på Sjælland er det oplagt at tage på en dagstur til hovedstaden København, der også byder på et hav af seværdigheder og attraktioner. Gå til Langelinie og se den verdensberømte lille havfrue. Spis en is i Nyhavn, mens du beundrer de farverige bygninger, eller tag på shoppetur på strøget. København er også fuld af smukke slotte og spændende museer, som man ikke gå glip af. Og sidst men ikke mindst, bør en tur i Tivoli også være på programmet, når du lejer et sommerhus i Danmark.

Besøg København under din ferie på Sjælland