Aktiv ferie på Sjælland

Drømmer du om at holde en alsidig, aktiv ferie, der er sjov for hele familien? Så bør du overveje at leje et sommerhus på Sjælland. Uanset om du holder af lange gåture i naturen eller gerne vil have lidt fart over feltet, så kan man få det, når man lejer et sommerhus i Danmark.

Oplev naturen nær dit feriehus på Sjælland

En ferie på Sjælland vil blive fyldt med naturskønne oplevelser. For at opleve en helt enestående natur, bør du besøge halvøen Røsnæs, der har noget af solrigeste klima i landet. Meget af halvøen er fredet og det er også her, du finder Danmarks største vingård. På Røsnæs Naturskole er der en sjov legeplads med klatretov og gynger – derudover er der blandt andet kaniner, geder, får, heste og et æsel, som man komme helt tæt på. En tur rundt i Røsnæs natur vil blive en oplevelse uden lige.

På Sjællands østkyst finder man Stevns Klint, hvis natur er så speciel, at den er optaget på UNESCO’s verdensarvsliste.

Er vejret til det, kan det også varmt anbefales at tage på en af Sjællands fantastiske strande. Stillinge Strand, Bisserup Strand og Eskebjerg Vesterlyng Strand er bare nogle af de dejlige badestrande på øen.

Ferie på Sjælland

Aktiv ferie på Sjælland

Det bliver ikke svært at holde en aktiv ferie, hvis du lejer et feriehus på Sjælland. Tag på forfriskende cykelture rundt på øen – der findes mange ruter, som du kan vælge at cykle, men du kan også bare vælge at hoppe op på sadlen og cykle ud i det blå. Hvis du ikke har plads til at tage din egen cykel med, kan du nemt leje en cykel.

Foretrækker du sadel og galop frem for cykelstyr og jogge i pedalerne, så skal du måske ud på en ridetur under din ferie på Sjælland. Uanset om du er erfaren rytter eller nybegynder, får du med garanti nogle sjove timer på hesteryg.

Har du lyst til at opleve Sjælland fra et andet perspektiv, så bør du leje en kano og tage ud på en af de smukke søer eller åer sammen med din familie og få en fantastisk dag, der kombinerer aktivitet med afslapning på bedste vis.

Aktiviteter på Sjælland

Familiesjov på din ferie i Danmark

Har du børn med på ferien til Sjælland, skal du ikke være bange for at løbe tør for sjove, familievenlige aktiviteter. I klatreparken Go High nær Kragerup Gods kan man bruge dagen på at klatre i træer og suse gennem luften på svævebaner. Der er i alt 6 baner, der alle har forskellig sværhedsgrad, så uanset ens niveau, kan man få en dag fyldt med adrenalin og sjov.

I Næstved Legeland vil de yngste feriegæster kunne karte rundt og få en helt igennem fantastisk dag. Legelandet har blandt andet klatrestativer, rutsjebaner, hoppeborge og endda sumobrydning!

Holder man en ferie på Sjælland ligger det også lige til højrebenet at besøge København en af dagene. Her kan man komme på segway- eller cykelture rundt i byen, shoppe på strøget og prøve de vilde forlystelser i Tivoli.

Med sommerhusudlejning fra NOVASOL bliver det ikke svært at finde et feriehus på Sjælland, der passer til netop dine behov og ønsker. Et sommerhus i Danmark giver jer de ideelle rammer for at få en vidunderlig ferie fyldt med aktiviteter for hele familien.

Besøg København under din ferie på Sjælland