Drømmer I om en ferie for hele familien med sol, strand og badning? Så kunne en ferie i et sommerhus på Rømø være noget for jer. På Rømø finder I nemlig nogle af landets dejligste strande, der kan nydes uanset årstid. Havets behagelige og afslappende brusen kan høres fra det meste af øen, og den friske salte luft er et vidnesbyrd om, at man befinder sig tæt på vandet. Året rundt, fra morgen til aften, vil der være aktivitet på stranden, der er kendt som en af Nordeuropas absolut bedste og bredeste. På Rømø vil I altid være tæt på en skøn strand og i mange af vores sommerhuse, kan I få havet som den nærmeste nabo.

Sommerhus Rømø ved havet

Lange strande på Rømø tæt på sommerhusene

På Rømø finder I Nordeuropas længste og bredeste sandstrand, der strækker sig ca. 12 km i længden fra Lakolk til Sønderstrand og er intet mindre end 1-3 km fra kyst til klit, afhængigt af hvor på stranden, man befinder sig. Stranden overskylles jævnligt af havet, hvilket bl.a. giver gode mulighed for at finde rav, og hvis man har tålmodighed, kan man finde den helt store jackpot. Den nordligste del af stranden er afspærret som militærområde og fuglereservat, mens resten af strandområdet frit kan benyttes. Det er stadig tilladt at have bilen med på størstedelen af stranden, men for at sikre klitterne, og for at give en større sikkerhed for badegæsterne, er de bilfrie omåder løbende blevet udviddet. Disse er selvfølgeligt markeret. Lej et af vores dejlige sommerhuse i Danmark og oplev denne skønne strand med hele familien.

Strand Rømø

 

Aktiviteter på stranden

Her, på den uendelig lange og brede strand, er der rigelig plads til alle, der elsker at bade, lege, sejle eller surfe, hvorfor netop denne strand på Rømø ofte er besøgt af turister med passion for strand- og vandsport. Sønderstrand er kendt som en kæmpe legeplads for alle der holder af strandsejlads og Kite-buggykørsel. Disse aktiviteter forstyrrer dog ikke badegæsterne, da der er særligt afmærkede områder for strandsejlads, kite-buggykørsel og windsurfing. Hvis I er til en aktiv ferie langs stranden og i vandet, kunne et feriehus ved Sønderstrand være noget for jer. 

Vesterhavet er noget ganske særligt, og selvom solen skinner, vandet er varmt og humøret er højt, så skal man altid passe godt på hinanden, når I kaster jer ud i bølgen blå. Husk de 5 gode baderåd, som er gode at have i tankerne uanset hvor I lejer sommerhus i Danmark, så I kan få den skønneste ferie ved havet:

1. Lær at svømme

2. Gå aldrig alene i vandet

3. Læs vinden og vandet

4. Lær stranden at kende

5. Slip ikke børnene af syne