Attraktioner nær Pøt Strandby

Sommerhusene ved Pøt Strandby ligger dejligt centralt i forhold til mange gode oplevelser. I vil nemt kunne finde attraktioner nær jeres sommerhus i Pøt Strandby, som vil tiltale både børn og voksne.

Vi har samlet et par attraktioner nær Pøt Strandby, som vil være perfekte for både børnefamilier, voksne par og bedsteforældre. Noget af det bedste ved at leje et sommerhus i Danmark, er nemlig at vi har så mange gode attraktioner, som spænder bredt. Glæd jer til et spændende ophold, når I tager ud og besøger attraktioner nær i Pøt Strandby. 

Attraktioner nær Pøt Strandby

Danmarks Ferguson museum

En lille perle, hvor alle traktorglade børn og voksne, vil kunne få en rigtig hyggelig dag. Museet åbnede i 2000 og er i dag verdens største, private samling af Ferguson traktorer og maskiner. I samlingen findes en Ferguson af hver årgang fra 1939 og op til 1970´erne. I samlingen er også mange specielle modeller, som b.la. er brugt i plantager og på vingårde. De mange traktorer bliver sat i stand af frivillige, som bare elsker ”den lille grå” traktor. Derfor er der altid noget at kigge på i værkstedet. I må også gerne hilse på dyrene i stalden og sætte jer under et træ og spise frokost. Museet ligger nær Glud, kun ca. 10 minutters kørsel fra Pøt Strandby.

Glud Museum

I vil også kunne få en rigtig hyggelig feriedag på Glud Museum – Det Østjyske Landsbymuseum. Glud Museum er et spændende frilandsmuseum. Her er mange forskellige historiske bygninger fra Østjylland, som sammen fortæller om livet i landsbyerne gennem 350 år. Her kan i b.la. se hvordan de fattige fiskere boede i Fiskerhuset, tage et kig ind i den vigtige smedje, besøge præsteenken i Præsteenkeboligen og flere andre spændende bygninger. I løbet af året er der mange forskellige events på Glud Museum, som Dyrenes Dag og Jul i Landsbyen. Har I lejet et sommerhus i Pøt Strandby i efterårsferien, så smut også fordi museet, hvor der er mange efterårsferie-aktiviteter for hele familien.

Oplevelsescenter Kongerne Jelling

Ca. 50 min i bil fra Pøt Strandby venter en spændende, historisk attraktion i Kongerne Jelling. På det store oplevelsescenter kan I opleve vikingernes liv. Udstillingerne byder på moderne digitale sanseoplevelser, hvor historien vil komme helt ind under huden. I skal selvfølgelig også se Jellinge stenene, som om noget er et vidnesbyrd om vores danske historie. På taget af oplevelsescenteret kan I skue over hele monumentområdet og Jelling By.

LEGOLAND & LEGO HOUSE

Sæt jer i bilen og sæt kurs mod Billund, hvor der venter utallige ”klodsede” oplevelser. Turen fra jeres sommerhus til Billund tager kun en time. I LEGOLAND parken venter masser af sjove forlystelser, for alle aldre. Her kan de mindste hygge i Duplo-land og de større vovehalse kan springe på de store rutsjebaner. I Minibyen er der mange modeller af legoklodser og det er super hyggeligt, at kigge efter de små sjove detaljer. Ind i centrum af Billund ligger LEGO HOUSE. Her er der LEGO i lange baner, i den meget flotte bygning. I kan sagtens bruge flere timer på de forskellige etager, hvor der er mange forskellige aktiviteter. Besøg også den sjove restaurant, hvor LEGO mænd og damer tilbereder jeres mad, som I henter hos robotterne.

LEGOLAND