Når I vælger at holde ferie i Danmark, bør I overeveje, om det ikke skal være en ferie i Østjylland. hvis I aldrig før har oplevet denne region. Her kan I nemlig opleve et frodigt og varieret landskab, fantastiske strande, hyggelige byer og tonsvis af oplevelser for alle aldre!

Ferie i Østjylland med smukke naturoplevelser 

I det imponerende morænelandskab, der veksler mellem majestætiske udsigtspunkter og dybe tunneldale, som alt sammen er dannet under den seneste istid. Kysten er rigt varieret med fjorde, bugter og vige, som regel med børnevenlig og imødekommende sandstrande, som de fleste langs Kattegat. Mange strande er med det blå flag, der indikerer at stranden har rent og lækkert badevand. Vi har masser af sommerhuse i Østjylland ved vandet og i kan leje mange af vores sommerhuse med havudsigt over Kattegat og fjorde. Baglandet bag sommerhusområderne udgøres af et bølgende landskab med dybe bøgeskove, plantager med nåleskov, søer, åløb og fri natur som alt sammen kan opleves fra bil, til fods, på cykkel eller fra hesteryg (disse kan flere steder lejes).

Kysten ved Juelsminde

Ferie i Østjylland med et tvist af storbyferie

På en ferie i Østjylland, er I altid tæt på store byer som Århus, Vejle eller Horsens. Lejer I et sommerhus tæt på Århus, Smilets By - også kaldet Jyllands hovedstad, vil I opleve en by, der indbyder til ægte 'storby-atmosfære', rigt gadeliv, masser seværdigheder og fine shopping-muligheder.

Også de øvrige købstæder er attraktive handelsbyer med et spændende udeliv. En ferie i et feriehus giver næsten ubegrænsede aktivitetsmulighederne, tænk blot på Djurs Sommerland, ARos, Den gamle By, Randers Regnskov, Kattegatcenteret og mange mange flere. Det er alt for meget for én ferie, men I er velkomne til at komme tilbage!

Populære sommerhusområder i Østjylland

  • Pøt Strandby ligger i et dejligt smørhul mellem byen Horsens og feriebyen Juelsminde ud til det store Kattegat og med smuk natur i form af marker og skov i ryggen. Stranden her er ligesom de fleste langs Kattegat ekstremt børnevenlig da vandet er lavt og bølgerne små. I skovene kan I være så heldige at se vilde dyr som dådyr, rådyr fasaner eller harer, der alle forekommer jævnligt i de store skove.Vores udvalg af sommerhuse ved Pøt Strandby er enormt bredt og du kan få alt fra et sommerhus med pool til et mindre og mere klassisk sommerhus med havudsigt.
  • Ebeltoft er den hyggeligste købstad på Djursland. Snoede gågader med gamle bindingsværkshuse og stokroser. Der er flere forskellige sommerhusområder omkring Ebeltoft, både direkte ved vandet og lidt ind i det grønne landskab. Uanset hvilket område i falder for til jeres ferie i Østjylland, vil I nemt kunne opleve de mange fortræffeligheder som Østjylland byder på. Såvel de gode badestrande, nationalparken Mols Bjerge, familieattraktionerne og storbyerne er alle indenfor kort afstand. 
  • Juelsminde er en yderst velkendt destination, når der skal holdes ferie i Østjylland. Langt de fleste sommerhuse i Juelsminde ligger tæt på havet og den dejlige strand. I Juelsminde sker der altid noget - særligt henover sommeren, hvor der er liv og glade dage med sommerfest og havnefest. 
  • Hvidbjerg, som ligger ud til Vejle Fjord og kun 9 km fra Fredericia og 20 km fra Vejle. Ved Hvidbjerg finder i bl.a. østkystens største sandklit ved den gode strand. Langs fjorden kan I gå gode ture og koble af i helt unikke omgivelser. Flere sommerhuse ved Hvidbjerg har en top beliggenhed med udsigt over Vejle Fjord. 
Oplevelser i Aarhus

Sommerhusudlejning med NOVASOL

NOVASOL Feriehusudlejning har mange års erfaring med sommerhusudlejning i Østjylland. Uanset om I vælger at holde ferie i et sommerhus ved kysten eller i et sommerhus i det naturskønne bagland, finder I det hos os. Vi har helt sikkert noget der passer til jeres ønsker og behov. NOVASOL sommerhusudlejning formidler ikke kun sommerhuse i Østjylland. Vi tilbyder sommerhuse i hele Danmark, uanset hvad I søger. Hos os finder I alle typer af sommerhuse, f.eks. sommerhuse med egen swimmingpool, sommerhuse ved stranden og mange andre varianter!