Attraktioner i det østlige Jylland

Lejer I et sommerhus i det østlige Jylland, kommer I til et område som er spækket med aktiviteter og seværdigheder, hvor kedsomheden aldrig behøver at indfinde sig. Her er ikke langt til bl.a. LEGOLAND og GIVSKUD ZOO, og indenfor for kort tid i bil, når I også både kulturbyen Horsens og Århus med bl.a. Tivoli Friheden, Den Gamle By, Aros, shopping mv. I kulturbyen Horsens finder der, specielt i løbet af sommeren, en lange række mindre og større aktiviteter sted, bl.a. gøgl og teater i midtbyen og selvfølgelig koncerter med store internationale musiknavne.

Den Gamle By Aarhus

Sommerhus, ferie og aktiviteter i smuk natur

Det østlige Jylland er ligeledes også hjemstavn til noget af Danmarks abolut smukkeste natur. Her finder i store skove, bakkeområder, fantastiske og børnevenlige strande og ikke mindst en masse dansk kultur! Der er hele året rundt rig mulighed for at deltage i masser af aktiviteter, sport såvel som events samt en masse koncerter. I sommerhalvåret er Østjylland et sandt parasid for de der ønsker en aktiv ferie for hele familien. I kan lave alt fra vandsport til cykelsport i den skønne natur.

Top attraktioner for alle i det østlige Jylland 

GIVSKUD ZOO  startede i 1969 udelukkende som Løveparken og havde derfor kun løver de første år. Siden da blev parken yderst populær og dyrebestanden er således blevet udvidet med mange nye eksotiske arter, og i dag huses der mere end 120 forskellige dyrearter i parken. I kan tage på en sjov safari i jeres egen bil eller køre med safaribussen rundt og oplev bl.a. løver, giraffer, gorillaer, chimpanser og flodheste, der flokkes på en kunstig savanne. 

I LEGOLAND ved Billund er der fart, spænding og seje oplevelser over det hele. Hele familien kan være med i det sjove og spændende LEGOLAND, hvor kun fantasien sætter grænser for dagen. Dette er stedet hvor små og store leger og får masser af nye input til fantasien, bygger slotte og leger riddere eller prinsesser. Kreativiteten får vinger, når der leges og læres, opdages og udforskes. Riddere i rustninger, pirater, barske cowboys, vilde indianere og meget, meget mere. Kort sagt: Den sjoveste legeplads for hele familien. Og bedst af alt: Der sker hele tiden noget nyt og spændende i LEGOLAND og parken kan opleves selvom vejret ikke viser sig fra sin bedste side! 

Feriehuse i det østlige Jylland tæt på Djurs Sommerland

Djurs Sommerland er det perfekte sted for en sand familieudflugt, når man er på sommerhusferie i Danmark - det er en forlystelsespark i international topklasse og har de største nye forlystelser og et kæmpestort Vandland, hvor man stor som lille kan boltre sig i flere timer. Med mere end 60 forlystelser og det kæmpestore Vandland har Djurs Sommerland alt, hvad legebørn overhovedet kan ønske sig – fra sjove familieforlystelser til hæsblæsende ture i verdens sjette bedste rutschebane, Piraten. Og entrebilletten giver fri adgang til alle forlystelser i parken. Parken har også legeplads, tranpoliner og meget mere til de mindste gæster!

Attraktioner det østlige Jylland

Indkøbsmuligheder ved sommerhuset i Østjylland

I mange af sommerhusområderne finder I mindre dagligvarebutikker, og i f.eks. Horsens, finder I de større dagligvarekæder og specialbutikker, alt sammen blot få kilometer væk. Horsens, Vejle og Århus byder selvfølgelig også på en gågade med mulighed for indkøb af stort set alt. Lejer i et sommerhus i Juelsminde, kan I holde ferie i et rigtig hyggeligt og traditionelt sommerhusområde - sommerferie i Danmark når det er dejligst. Hos NOVASOL Feriehusudlejning finder I nemt et sommerhus tæt på en strand. i skal blot markere, i jeres søsgning, hvor tæt på vandet I gerne vil være og I kan derefter se de somemrhuse,som matcher jeres ønsker. 

Insidertip til ferien!

Tag på en dagstur til øen Endelave i Horsens Fjord. Her finder du både uspoleret natur og masser af aktiviteter for både børn og voksne.