Attraktioner i Østhimmerland

 

Når I lejer et sommerhus i Østhimmerland, får I et alsidigt udbud af seværdigheder, skønne børnevenlige strande og attraktioner på jeres ferie! I nemt kan finde noget for enhver smag - også både for børn og voksne. I bestemmer selv om vil have en aktiv ferie eller en afslappende en af slagsen, for i Østjylland er der rige muligheder for begge dele. Rejser I med børn, er der nok ingen tvivl om, at der gerne må ske lidt i løbet af ferien. Et oplagt udflugtsmål, vil være Fårup Sommerland. Skal der være endnu mere action i løbet af ferie, kan I også vælge en dagsudflugt til Djurs Sommerland. Begge steder får i som NOVASOL gæster rabat på entreen. Et andet alternativ kunne være at benytte jer af strandenes mange mulighder, herunder bade, sole jer, spille beach volley, spise is eller gå lange ture. Valget er jeres. 

Ferie i Østhimmerland

 

Feriehus nær børnevenlige strande

For de fleste unge gæster og børn er det fedt at bruge flere dage på stranden, lege i solen og hvem husker ikke dagene fiskenettet, spand og skovl og hyggelige timer sammen med familien? Sådanne sommerdage står ofte som nogle af de bedste minder, når man har lejet sommerhus i Danmark. Når I lejer et sommerhus i Østjylland, er der også mange muligheder for at nyde strandlivet. Med mere end 500 km kyststrækning, er det næsten også umuligt at undgå de mange dejlige strande, som findes overalt i Østjylland og som især ved Kattegat i øst er yderst børnevenlige. Danmark har i de seneste år haft et højt antal soltimer sommeren over og badevandstemperaturen følger trop. Derfor er gode gamle danmark et oplagt feriemål, hvis i ønsker jer en sand badeferie for hele familien. I kan leje sommerhus helt ned til vandet, hvor børnene kan løbe ned til vandet på egen hånd, mens i nyder et koldt glas rosé på terressen, med den smukke havusigt i baggrunden.

Ferie ved vandet

Indkøb og hygge-shopping ved feriehuset

I sommerhalvåret finder I mindre dagligvarebutikker i stort set alle sommerhusområder, men udenfor sæsonen, og for større indkøb, henvises til byerne Øster Hurup, Hadsund og Hobro. I Hadsund og Hobro finder I desuden gågader med en række specialbutikker. En tur ind til Nordens Paris, Ålborg, der i de seneste år har gennemgået en forvandling, kan både rumme masser af shopping, besøg på diverse museer og en hyggelig stund på en god restaurant eller cafe. I Mariager kan I også nemt bruge nogle timer på at nyde den hyggelige lille købstad, mens I slentre rundt i gaderne og nyder en is. Det bedste af det hele er, at I helt selv bestemmer hvordan jeres feriedage skal bruges, når I lejer sommerhus i Damark.