Hold en sommerhusferie i Aarhus med masser af aktiviteter

Når I lejer sommerhus i Aarhus, er I tæt på både skønne strande, en livlig by-atmosfære, grønne skove og et hav af aktiviteter. I "Smilets By" kan I være aktive hvert minut på dagen, hvis I ønsker det. Der findes aktiviteter for enhver smag og for alle aldersgrupper – hele året.

Aktiviteter i Aarhus

Vil I holde jer i form mens I er i sommerhus?

Når I vælger at holde ferie i Aarhus, er der rig mulighed for at holde formen. Der findes både løberuter i parkerne, skovene og langs havet. Aarhus byder også på ikke mindre end 18 udendørs fitnessparker, som kan benyttes helt gratis. De ligger alle naturskønt og mange af dem med udsigt ud over vandet. I DGI Huset kan I stort set dyrke alle former for sport. Med et elektronisk klippekort kan I vælge mellem de mange tilbud til hele familien.

Vær aktive på og ved vandet

Når I vælger en feriebolig i Aarhus, som ramme om jeres ferie, er I aldrig langt fra havet. I Aarhus Watersport Complex kan I stå på wakeboard eller vandski hele sommeren. I lystbådehavnen finder I også Surf Agency, hvor I kan tage kurser i kitesurfing eller Stand Up Paddle. På Aarhus Ø er der etableret en havbane til havsvømning, som frit kan bruges af alle. Her findes også en snorkeltur, hvor I kan undersøge livet under havoverfladen – I skal selv medbringe snorkeludstyr. Desuden ligger der et utal af skønne strande helt tæt på byen, hvor I kan nyde solen om sommeren eller gå en dejlig tur om vinteren. Endelig findes der flere indendørs svømmebade i Aarhus, så I også kan bade om vinteren eller nyde et par timers wellness i ro og fred.

Aktiviteter på vandet i Aarhus

Aktiviteter for sjov

I Risskovparken kan I prøve kræfter med Discgolf på discbanen, der ligger smukt med udsigt over havet. Det er helt gratis at benytte banen og kræver kun, at I medbringer en såkaldt golfdisc. Er I vilde med at spille eller med heste, kan en dag på Jysk Væddeløbsbane være en ide. Travbanen ligger som en naturskøn oase tæt på Aarhus centrum. Om vinteren kan I stå på skøjter ved Aarhus Musikhus eller i Aarhus skøjtehal. Begge steder kan I leje alt nødvendigt udstyr. De fartglade vil elske et besøg i Racehall. Udover Go-Card tilbyder centret også en lille Ski- arena og mulighed for at indspille jeres helt egen CD i centrets lydstudie. 

Mest for Børn i Aarhus 

I Aarhus er der virkelig mange sjove aktiviteter for børn og en del af dem er ganske gratis. Dokk1 på havnen er et mekka for familiens yngste. Her findes masser af spændende aktiviteter og en stor legeplads, som er fuld af oplevelser og historie. En anden legeplads, der giver plads til fri udfoldelse er Børnenes Jord, hvor I kan lege ude eller inde, klappe dyr, og lave kreative ting på værkstederne. På havnen ligger det spektakulære springvand Endless Connection, hvor I kan hoppe ind og ud mellem strålerne og se om I kan undgå at blive våde. I Legelandet kan børn og barnlige sjæle hygge sig med rutsjebaner, trampoliner og masser af sjov og leg.

Stort set alle museer i Aarhus har gratis adgang for børn og et specielt børneprogram, som er lærerigt og spændende for familiens yngste. De små vil også elske et besøg i Væksthusene, hvor ”Spire Ib” fortæller om de spændende blomster og planter. I væksthusene er der gratis adgang for både børn og voksne.

Aktiviteter for børn i Aarhus

Sommerhusudlejning i Aarhus

Der findes mange gode sommerhusområder helt tæt på Aarhus. Kombiner en afslappende sommerhusferie med masser af spændende aktiviteter, seværdigheder i verdensklasse og skønne dage ved stranden. Hvis I drømmer en aktiv ferie i Danmark, er Aarhus det perfekte valg. Udover alle de ovenstående aktiviteter, findes der masser af grønne oaser i form af parker samt et livligt byliv med masser af cafeer, restauranter og enestående shopping- muligheder.