Sol, sand, strand og vand….. de sikre ingredienser til en dejlig feriedag ved en af de gode strande ved Øster Hurup. Og ja, selvom solen ikke skinner fra en skyfri himmel, så er en strandtur altid hyggelig og fuld af gode oplevelser. Her kan I læse lidt om de forskellige strande, I kan besøge, mens I holder ferie i Øster Hurup.

Sommerhus nær strand Øster Hurup

Strande ved Øster Hurup 

  • Øster Hurup Strand: Selve Øster Hurup strand starter ved udmundingen af Mariager Fjord og strækker sig 10 km op til Dokkedal. Den del af stranden som ligger nord for Øster Hurup Havn er blevet kåret til Danmarks mest børnevenlige strand. Her er vandet nemlig meget lavt og selve stranden er flot med hvidt sand. Der er gode parkeringsforhold samt toiletbygninger i nærheden.
  • Novolund Strand: Lidt syd for selve Øster Hurup kan I besøge stranden ved Novolund. Her er sandet blødt og vandkvaliteten rigtig god. Der er også badebro ved stranden.
  • Als Odde Strand: Tager I turen ned mod byen Als, syd for Øster Hurup kan I brede strandtæppe ud på den fine strand ved Als Odde. Stranden ligger nedenfor Als Kirke og er en mere uforstyrret strand. Fra badebroen kan I hoppe i bølgen blå.

Strande ved Øster Hurup i efteråret og om vinteren

Det er (heldigvis) ikke kun om sommeren vi har mulighed for, at bruge sommerhusudlejning i Danmark. Hele året rundt står flere tusinde private sommerhuse i Danmark klar til at tage imod glade feriegæster. Også I Øster Hurup er der åbne sommerhusdøre til ferier hele året rundt.

Til de ”kolde” ferier tager vi gummistøvler og regnfrakke på, når stranden skal indtages. Med en hue godt nede over øerne og med varme vanter, er det skønt at trave en lang tur på stranden. Den friske vind får havet til at bruse og på stranden ligger fine fund fra havets dyb. Sten med hul i, flotte skaller og måske et stykke gyldent rav, bliver hurtig til uvurderlige skatte for børnene. Skatte som skal med hjem og pynte på værelset, som en ekstra speciel souvenir fra jeres tur i sommerhus.

For de rigtig hårdføre, er vinterbadning en forfriskende start på dagen. 1-2-3, ned i det kolde vand og hurtigt op igen, med kurs mod det lune sommerhus. En ekstra luksusdetalje vil være, hvis I efter en badetur kan suse lige hjem i en dejlig varm sauna, som flere af sommerhusene i Øster Hurup er udstyret med. Overvejer I en vinter- eller efterårsferie i et privat sommerhus i Øster Hurup, så skru lidt ekstra op for ferieidyllen og lej et af sommerhusene fra NOVASOL med udsigt direkte til det flotte hav. Så kan I for alvor nyde de gode strande ved Øster Hurup. 

Sommerhus med udsigt Øster Hurup

Lej sommerhus i badebyen Øster Hurup 

Øster Hurup er en rigtig klassisk badeby, hvor folk fra alle egne har søgt hen for at nyde de hyggelige omgivelser og ikke mindste de skønne strande ved Øster Hurup. Det hyggelige havneområde bidrager også til gode indslag på jeres ferie i Øster Hurup. Her er dejligt i den varme sommersol med en is i hånden. Øster Hurup by er fin og overskueligt med mange gode spisesteder og butikker langs byens hovedgade. 

Når sommeren står for døren, blomstre byen op og summer af liv og glade feriegæster. Der er ofte gode events i Øster Hurup, som I kan tage del i, mens I nyder jeres ferieophold i Danmark. I Øster Hurup er der rig mulighed for, at benytte sommerhusudlejning til jeres næste ferie. Der udlejes mange gode sommerhuse i området. Sommerhusene kan benyttes til ferieophold året rundt.