Ingen sommerhusferie i Nordsjælland uden en tur til en af de dejlige badestrande. Drømmer I om en ferie for hele familien med sol, strand og badning, er sommerhuse fra NOVASOL Feriehusudlejning det rette valg. Vi tilbyder nemlig både sommerhuse ved havet og sommerhuse med havudsigt i Nordsjælland. Uanset hvor I ønsker at holde ferie i Nordsjælland, har vi sommerhuse i nærheden, i alle størrelser og med alle tænkelige faciliteter. I dette område er badeferien sikret, I finder nemlig nogle af landets bedste strande på Nordsjælland, og disse kan nydes uanset årstid. Brug dagen på at slappe af og glemme alt om hverdagens stress og jag, mens I lytter til havets behagelige og afslappende brusen, der ofte vil kunne høres fra sommerhusets terresse. Gå en morgen- eller aftentur langs Sjællands fantastiske kyst og få genopladt batterierne. 

Sommerhus Sjælland ved vandet

 

Sommerhuse ved de populære strande i Nordsjælland

  • Hornbæk: Nordkystens største og meget populære strand. Her finder I dejlige brede strande, med meget fint sand og klitter. Øst for Hornbæk Havn kan børnene lege på den store sandlegeplads, mens de voksne gør klar til aftensmad i grillområdet ved siden af. På stranden er der livreddere i sommerferien, samt en sti fra P-pladsen til strandkanten.
  • Tisvildeleje og Liseleje: Her er to dejlige, børnevenlige strande, med fint sand og god vandkvalitet. Livreddere er kun på stranden i sommerferieperioden. Lej et sommerhus i Tisvildeleje og nyd disse fine strande!
  • Gilleleje: Her er flere strandstrækninger og de fleste er med fine sandstrande. På nogle af strækningerne kan der dog forekomme en del sten.
  • Dronningmølle: Dejlig sandstrand med flotte klitområder. I højsæsonen er der livreddder på stranden.

Aktiviteter på stranden

Året rundt, fra morgen til aften vil der være aktivitet på stranden. Især i sommerhalvåret, er der masser af liv og glade dage på stranden. Dog er det altid muligt at finde en skøn og rolig plads på stranden eller i klitterne, hvor hele familien samlet kan nyde strandens brusen, de mange aktiviteter og solens stråler. Danmarks strande er kendt som nogle af Nordeuropas absolut bedste, og mest børnevenlige strande, hvorfor I sagtens kan holde en ferie i sommerhus med børn her - hold dog altid et øje på børnene. På Nordsjælland vil I altid være tæt på en skøn strand, og i mange af vores sommerhuse, kan I få havet som den nærmeste nabo. På selve strandene vil I opleve, at I har mulighed for at deltage i sjove aktiviteter som fodbold, tennis, volleyball, surfing, buggykørsel, drageflyvning og ikke mindst windsurfing flere steder. I kan også besøge Hornbæk Strand og Havn, hvor der er opført en stor og flot strandelegeplads til de mange børn på stranden. Ønsker I en lækker badeferie, så lej et sommerhus i Nordsjælland og få en drømmeferie for hele familien.

Sommerhuse ved vandet Sjælland

Andre dejlige strande i Nordsjælland

  • Smidstrup strand: En børnevenlig strand, hvor der også i højsæsonen er livreddertjeneste.
  • Rågeleje: En hyggelig strandstrækning med små badehuse og en strandpromenade til en god gåtur. I højsæsonen er stranden bemandet af livreddere.
  • Vejby strand: Den smalle strand er beliggende for foden af en flot skrænt, der er en oplevelse værd. For at komme ned til vandet skal I ned af trapper.
  • Bellevue Strand, Klampenborg: En fantastisk og børnevenlig sandstrand nord for København. Oplev evt. stranden som et stop på vej til sommerhuset efter en dag i København eller I dyrehaven.

De ovenstående strande har alle fået tildelt det Blå flag, der betyder at vandet ved stranden er rent og egnet til at bade i. Når I skal finde jeres sommerhus i Danmark, og gerne vil være tæt på vandet, angiver I blot i jeres søgning, hvor langt der maksimalt må være til vandet - og badeferien er i hus.