Hos NOVASOL tilbyder vi dig og familien landets største udvalg af sommerhuse i Danmark og uanset hvad du er på jagt efter, vil du ikke blive skuffet. Vi har både store og små huse. Mondæne luksus sommerhuse med havugsigt og mange mere klassiske sommerhuse, hvor hyggen omkring pejsen i efteråret er i centrum og terrassen bliver samlingspunktet om sommeren. Book i dag og oplev fantastisk natur. Nordsjælland er nemlig kendt for sin grønne og frodige natur, hvor man kan se alt fra bakkelandskab og frodige skove til nogle af Danmarks smukkeste kyststrækninger.

Strand i Hornbæk

 

Sagnomspundne Nordsjælland

Besøg Nordsjællands lange og 'mondæne' kyststrækning, hvor kendte badebyer som Gilleleje, Tisvilde og Hornbæk, i al deres pragt, ligger som perler på en snor. Drømmer I om badeferie, er disse mange hyggelige kystbyer, af international klasse både hvad angår stranden, men også hvad angår restauranter, butikker og byliv et oplagt bud. Badestrandene regnes blandt de bedste i Danmark og bag de mange sommerhuse følger der frodige marker, idylliske bøgeskove, charmerende småbyer og flere hyggelige købstæder, der venter på at blive udforsket. Herfra et af de små fiskerlejer kunne det være oplagt, at tage en dagstur til København, da I har under en time hertil i bil. Lej eksempeltvist et af vores dejlige sommerhuse i Tisvildeleje, hvorfra I kan nyde alle Sjællands mange glæder! I København kan I opleve rigtig storbystemning og boltre jer i byens mange muligheder som Tivoli, Strøget, charmerende Nyhavn og meget meget mere.

Oplevelser i København

Attraktioner på ferie i Nordsjælland

Lej sommerhus i Nordsjælland og opleve de mange spændende og anderles oplevelser som venter dig og familien. En af de mest famøse attraktioner her er Dyrehaven i Klampenborg. Her kan I opleve den fantastiske natur lang den Nordsjællandske kyst, de vige jagtmarker, hvor konger og adlelige gik på jaggt, hvor det smukke Erimitageslot den dag i dag står som vidnesbyrd herom. I Dyrehaven kan I også opleve et rigt dyreliv med kronhjorte, dådyr og rådyr. I Nordsjælland kan I besøge det smukke Dragsholm Slot, hvor I kan komme på rundvisning eller besøge det historiske vikingemusum i Roskilde og få et indblik i de danske forfædres rødder. Er I til kulturelle oplevelser, kan I se smuk kunst på Louisiana eller nyde den smukke udsigt fra Kronborg Slot i Helsingør. Dette er blot lidt af alt det I kan opleve i løbet af feriei det nordlige Sjælland, der er meget mere at opleve end det nævnte, især finder I mange dejlige naturoplevelser, strande og gratis fornøjelser, når I lejer sommerhus i Danmark, bare en tur opad Strandvejen kan være spændende. Dette er blot et udsnit af de mange oplevelse der venter jer, når I holder ferie i Danmark.

Dragsholm Slot