Aktiviteter og begivenheder i Nordsjælland

Hvis du lejer et af NOVASOLs hyggelige sommerhuse i Nordsjælland til din ferie i Danmark, kan du forvente ubekymrede dage med sol, strand og hav. Uanset om du bare vil slappe af, tage på ture med familien og nyde sjov og kultur, eller tilbringe en aktiv ferie, så kan du det med et feriehus i Danmark.

Natur i Nordsjælland, der inspirerer

I Nordsjælland kan du forvente varierede landskaber med store søer og skove under din ferie i Danmark. Kysten er præget af høj variation, høje kalkklipper og kilometerlange hvide sandstrande. I denne unikke natur kan du tage på vidunderlige og afslappende vandreture, når du lejer et feriehus i Nordsjælland. Derudover er der også mange smukke steder at nyde en fyldt picnickurv. Du kan endda udforske det smukke landskab på hesteryg. Ryttere vil elske at ride i gennem de fascinerende skove og langs stranden i Nordsjælland. Golfspillere kan også få golf for alle pengene på en af de mange golfbaner. Lej et sommerhus i Danmark i Nordsjælland og oplev dette unikke naturparadis.

Aktiv ferie i Nordsjælland

Begivenheder i Nordsjælland:

Karneval i København

Det velkendte karneval i København finder sted årligt på en weekend i maj eller juni. Det starter fredag i Fælledparken, hvor mange aktiviteter og programmer tilbydes specielt til børn. Om lørdagen vil der mellem kl 10.00 til 15.00 være den store parade mellem Amagertorv og Rådhuspladsen, og om søndagen spiller mere end 80 bands på syv forskellige scener i Fælledparken for karnevallets besøgende.

Roskilde Festival

Fra slutningen af juni til begyndelsen af juli løber en af de største festivaler i Nordeuropa af stablen i Roskilde, hvor der hvert år er mere end 200.000 musikelskere rejser til Sjællands næststørste by for at deltage i Roskilde Festival. Mere end 170 nationale og internationale stjerner optræder på festivalens scener. Du kan også nyde arrangementer som street dance og beachvolleyball.

Vikingespil i Frederikssund

Siden 1952, har Vikingespillet i Frederikssund fundet sted hvert år om sommeren i slutningen af juni/starten af juli, hvor mere end 250 voksne og børn deltager. Her på din ferie i Danmark har du mulighed for at blive transporteret tilbage til vikingetiden og forene sjov med historie. Det vil med garanti blive et højdepunkt for hele familien.

Ferie i Danmark

Udflugtsmuligheder fra dit sommerhus i Danmark

På din ferie i Nordsjælland har du mange muligheder for at tage på udflugter. På hele Sjælland er der mange hyggelige byer, der inviterer til interessante kulturelle oplevelser og omfattende shoppeture. I Nordsjælland er byen Gilleleje omgivet af skov og strand – slentr gennem de hyggelige gader og besøg de velbevarede gamle huse. Holbæk har et rigt kulturliv og mange historiske bygninger. Marinaen i Holbæk er også meget imponerende og klart et besøg værd.

I hovedstaden København finder du Europas længste gågade, Strøget, der slingrer gennem byens centrum. Tag en bid at spise på en af de mange unikke caféer eller restauranter, der findes på pladserne og langs kanalen. Det store kulturelle udvalg i København betyder at din ferie i Danmark bliver alt andet end kedelig – de mange gallerier, museer, teatre og selvfølgelig den kendte forlystelsespark Tivoli er alt sammen på programmet. Et besøg til Københavns Zoo vil uden tvivl også være et hit blandt de yngste feriegæster. Bestil et af vores feriehuse i Nordsjælland og oplev hele Sjællands alsidighed.

Besøg København på din ferie i Nordsjælland