Sommerhuse i Nordøstjylland

Nordjyllands østkyst indbyder til en fantastisk badeferie med familien blandt storslået natur, kilometervis af smukke sandstrande og enorme klitter. Denne del af Danmark byder på et væld af muligheder, seværdigheder og oplevelser, og er bestemt en anbefalet base på jeres næste ferie i Nordjylland. Naturens kræfter er lidt mildere end på den nordjyske vestkyst, hvorfor østkysten er oplagt til familie- og bade ferie med børn. Nordjyllands østkyst er et vidunderligt område at leje et sommerhus i Danmark og mange feriegæster fra nær og fjern vender ofte tilbage hertil flere gange.

Sommerhus Lyngså A26336

Naturen i toppen af Danmark

En af de absolut største seværdigheder og bedste oplevelser er den enestående natur i regionen. Naturen byder på et væld af mindeværdige oplevelser og da man i Nordjylland er omringet af vand, er naturoplevelserne ofte forbundet med havet, men regionen byder også på et væld af smuk natur indlands. Nordjylland er bestående af et bakket istidslandskab, hvilket ligger grund for nogle fantastiske syn samt et bredt fugle- og dyreliv. I kan tage en dagstur til vestkysten og besøge bl.a. Vejlerne og Bulbjerg, som er Nordeuropas største vådområde for svømme- og vadefugle. I skal bestemt også tage en tur forbi Råbjerg Mile, som er en af de største vandreklitter i Europa og som en lille ørken, der rummer omkring 3,5 millioner kubikmeter sand. Nord for Råbjerg Mile rammer I toppen af Danmark og Grenen, hvor Skagerrak og Kattegat mødes, hvilket er et syn der skal opleves. Kører I lidt syd for Aalborg kommer I forbi Rebild Bakker i Rebild Nationalpark, hvor I også finder smukke Rold Skov. En vandre- eller cykeltur gennem dette enestående istidslandskab er bestemt en tur værd. Det afvekslende landskab i Nordjylland er en ny oplevelse for hver årstid der går og regionen er derfor bestemt et godt feriemål, uanset om I søger ferie i de varme sommermåneder eller i de koldere vintermåneder.

Ferie Nordjylland sommerhus

Seværdigheder og udflugtsmuligheder i Nordøstjylland

Udover de fantastiske naturoplevelser er der også et væld af aktiviteter, attraktioner og seværdigheder i kan besøge, når I lejer sommerhus i Nordjylland. Langs den nordjyske østjysk finder I en lang række slotte og herregårde samt smukke kystområder, hvor I finder den ene hyggelige kystby efter den anden, og hver har sit eget specielle særpræg. I de mange byer kan I se levende handelshavne i fuld drift, ligesom der er en mængde spændende museer og musikhuse. Indkøbsmæssigt er her masser at komme efter - ikke mindst hvis man tager turen ind til Aalborg, der har alt, hvad hjertet kan begære. Hvis i ønsker nogle sjove uflugter med børnene, kan I tage forbi bl.a. Aalborg, hvor der ligger et spændende tivoli og en af landet største zoologiske haver. Hvis i bevæger jer mod Nordjyllands vestkyst finder I både Nordsøen Oceanarium og Fårup Sommerland, hvor I som gæster hos NOVASOL får rabat på entréen, samt endnu flere kystbyer med hver sit særpræg.

Sommerhus ved Nordjyllands østkyst

Hos NOVASOL Feriehusudlejning har I mulighed for at leje et skønt sommerhus i Nordjylland, langs østkysten ligger husene som en smuk perlerække med udsigt og i uspoleret natur. I kan finde lige det hus der passer bedst til jeres drømmeferie, både ift. beliggenhed og feriehusets faciliteter. Vi har et bredt udvalg af klassiske feriehuse, hvor der er fokus på familiehygge og husets charme og særpræg. Hvis I ønsker et mere luksuriøst og moderne hus, måske endda med egen indendørs pool, spa og sauna, så har I også muligheden for at finde et sommerhus der passer. Alle vores sommerhuse er privatejede og I finder derfor et særpræg fra ejeren i hvert hus, hvilket giver husene en unik charme. Ønsker I at tage hunden med i sommerhus, skal I blot huske at søge efter husdyrvenlige ferieboliger når I vælger søge-kriterier. Vi er sikre på at I kan finde et feriehus der lever op til jeres krav, uanset hvad I har af krav og behov til sommerhusudlejning i Nordjylland.

Ferie med børn Nordjylland

Lej sommerhus ved strandene langs østkysten

Nordjyllands østkyst er som skabt til ferie med børn. De mange dejlige badestrande er flere steder lavvandede og som skabt til mindre børns soppeture, hvor man kan gå over 100 meter ud før det rigtig bliver dybt. Dermed er området betydeligt mere sikkert end de mere kendte badestrande ved Vesterhavet. Det er et oplagt sted af tage hen, for især småbørnsfamilier. Sandet er hvidt og fint, og vandet er rent. Modsat vestkystens nedbrydning bliver østkysten større og større, så I kan være heldige at finde jeres egen lille bade-ø ude i havet alt efter vind og tidevand. Danmarks eneste palmestrand ligger på østkysten ved Frederikshavn, som også er meget børnevenlig og bestemt et besøg værd.

Se alle regioner

Se alle områder

Se alle vores temaer