Strande ved Skagen

Oplev toppen af Danmark fra et sommerhus i Skagen. Danmarks nordligste by, der er kendt blandt danske såvel som udenlandske turister, for de fantastiske strande i Skagen. Lej et sommerhus i Skagen og nyd en dejlig ferie ved vandet med hele familien.

Vores sommerhuse ligger alle relativt tæt på de skønne strande i Skagen med let tilgængelige stier, der fører ned til vandet. Elsker I nærheden til havet og kan slet ikke få nok af de smukke bølger, så kig efter et sommerhus i Skagen, som har havudsigt. Her kan I fuldende ferien ved havet med de smukkeste udsigter og bølgerne sang. Måske starter I dagen med en frisk morgendukkert, inden kaffen nydes med havet som kulisse. Her kan I nyde glade badedage på en perlerække af lækre strande i Skagen og i nærområdet. 

Lej sommerhus ved en af de gode strande i Skagen

Populære strande i Skagen

Vesterhavets brede sandstrande tiltrækker badeglade feriegæster fra nær og fjern. Her er bølgerne lidt højere, vandet lidt dybere og strømen lidt stærkere end på den mildere østkyst. Østkysten er på alle punkter blidere end Vestkysten og har derfor også flere børnevenlige badestrande. Her er en liste over de bedste strande i Skagen og i området omkring. 

  • Gl. Skagen og Nordstrand: Stort set bilfri, flot hvid strand, ikke så bred, med store klitter. Meget strøm. Pas på ved badning. Nordstrand er reelt Danmarks nordligste punkt, da grenen drejer mod øst. NB! Badning ved spidsen af Grenen er forbudt.
  • Skagen Sønderstrand: Som Nordstrand, dog ingen klitter af betydning. Bynær og særdeles børnevenlig.
  • Hulsig og Bunken Strand: Bilfri, høje klitter, også lidt strøm. Fin sandstrand der absolut er børnevenlig.
  • Skiveren, Tversted og Kandestederne: Store brede, hvide sandstrande med biltrafik, i højsæsonen kører her mange biler. Store udbredte og meget høje klitområder og stærkt kuperet terræn. Ved badning skal man være opmærksom på, at der ofte er stærk strøm, hvorfor man især skal passe på børnene.
Strande i Skagen

Den sikre badeferie i Skagen

En tur i bølgen blå er noget ganske særligt, og selvom solen skinner, vandet er varmt og humøret er højt, så skal man altid passe godt på hinanden når I kaster jer ud badesjov og svømning. Husk de 5 baderåd, som er gode at have i tankerne, uanset hvor I tager i sommerhus i Danmark

1. Lær at svømme

2. Gå aldrig alene i vandet

3. Læs vinden og vandet

4. Lær stranden at kende

5. Slip ikke børnene af syne

Se alle regioner

Se alle områder

Se alle vores temaer