Strande ved Skagen

D
| Redaktør
(Først publiceret )

Oplev toppen af Danmark fra et sommerhus i Skagen. Danmarks nordligste by, der er kendt blast danske såvel udenlandske turister for sine fantastiske badestrade. Lej et sommerhus i Skagen og nyd en dejlig ferie ved vandet med hele familien. Vores sommerhus i Skagen ligger alle relativt tæt på de skønne strande med let tilgængelige stier der fører ned til vandet. Vil du flotte dig kan du bestille et feriehus med panoramaudsigt over det smukke hav og nyde solnedgangen med et glas bobler på terassen.

Sommerhus Skagen

 

Populære strande nær dit sommerhus i Skagen

Vesterhavets brede sandstrande tiltrækker badeglade feriegæster fra nær og fjern. Her er bølgerne lidt højere, vandet lidt dybere og strømen lidt stærkere end på den mildere østkyst. Østkysten er på alle punkter blidere end Vestkysten og har derfor også flere børnevenlige badestrande. Her er en liste over de bedste strande omkring skagen:

  • Gl. Skagen og Nordstrand: Stort set bilfri, flot hvid strand, ikke så bred, med store klitter. Meget strøm. Pas på ved badning. Nordstrand er reelt Danmarks nordligste punkt, da grenen drejer mod øst. NB! Badning ved spidsen af Grenen er forbudt.
  • Skagen Sønderstrand: Som Nordstrand, dog ingen klitter af betydning. Bynær og særdeles børnevenlig.
  • Hulsig og Bunken Strand: Bilfri, høje klitter, også lidt strøm. Fin sandstrand der absolut er børnevenlig.
  • Skiveren, Tversted og Kandestederne: Store brede, hvide sandstrande med biltrafik, i højsæsonen kører her mange biler. Store udbredte og meget høje klitområder og stærkt kuperet terræn. Ved badning skal man være opmærksom på, at der ofte er stærk strøm, hvorfor man især skal passe på børnene.
Sommerhus strand Nordjylland

Muligheder for badeferie i Nordjylland  

Lej et af vores fantastiske sommerhuse i Nordjylland og få en bade ferie ved enten Vesterhavet eller kattegat. I kan også leje et sommerhus i Danmark og få en lækker badeferie ved nogle af de mere kendte strande eksempelvis ved Dueodde på Bornholm, der er kendt som en af Danmarks bedste strandsande. I kan også bo ved Marielyst, hvis strand hvert år til sommer bliver forvandlet til et Mekka af aktiviteter og hvor der er masser at give sig til for især unge mennesker

Vesterhavet er noget ganske særligt, og selvom solen skinner, vandet er varmt og humøret er højt, så skal man altid passe godt på hinanden når I kaster jer ud i bølgen blå. Husk de 5 gode baderåd, som er gode at have i tankerne uanset hvor I tager i sommerhus i Danmark

1. Lær at svømme

2. Gå aldrig alene i vandet

3. Læs vinden og vandet

4. Lær stranden at kende

5. Slip ikke børnene af syne