Strande ved Klitmøller

Den fantastiske danske vestkyst og de kilometerlange hvide sandstrande er lettilgængelige fra alle NOVASOLs sommerhuse i Klitmøller og Vorupør. Strandene er et paradis for badeglade feriegæster der lejer sommerhus i Nordylland, da de giver alle muligheder for en vidunderlig badeferie. Strandene langs vestkysten deler mange af de samme egenskaber, uanset hvor på kysten man befinder sig. De er alle brede hvide sandstrande med masser plads, hvor man nogle kan køre sin bil helt ned på stranden.

Strande sommerhus nordjylland

Lej sommerhus nær strandene ved Vorupør eller Klitmøller 

Klitmøller strand: giver gode betingelser for både badning, fiskeri og surfing. Der findes bebyggelse tæt på strandkanten, men også store hede- og klitlandskaber. Vandet er lavt i kanten, men bliver hurtigt dybt og strømmen kan være stærk.

Vorupør Strand og havbad: er landingsplads for fiskekuttere. Der findes redningsposter tæt på vandet, som står til rådighed året rundt. Havbadet er Danmarks første og er handicapvenligt.

Stenbjerg og Lyngby Strand: er tidligere landingsplads for fiskekuttere. Strandene er af sand med små sten og vandet er lavt - der bliver 2m dybt efter ca. 100 m.

Vigsø Strand: er en meget børnevenlig og åben strand, dog med mindre sten nogle steder. Vanddybden varierer alt efter, hvor man er på stranden. Her kan man også finde gamle tyske bunkere.

Sommerhus tæt på strand

Vesterhavet er noget ganske særligt, og selvom solen skinner, vandet er varmt og humøret er højt, så skal man altid passe godt på hinanden når I kaster jer ud i bølgen blå. Husk de 5 gode baderåd, som er gode at have i tankerne uanset hvor I lejer sommerhus i Danmark, til en skøn ferie ved havet:

1. Lær at svømme

2. Gå aldrig alene i vandet

3. Læs vinden og vandet

4. Lær stranden at kende

5. Slip ikke børnene af syne

Kontakt gerne NOVASOL hvis I søger et sommerhus nær en af strandene ved Klitmøller. Vi hjælper jer gerne på vej mod det helt rette sted for jeres ferie. 

 

 

Se alle regioner

Se alle områder

Se alle vores temaer