Ferie ved Jammerbugten

Grunden til at Jammerbugten er blevet et meget populært feriemål, skyldes b.la. at der ikke er langt til byer og oplevelser. I kan hurtig komme til skønne Skagen eller tage turen ind til den nordjyske storby Aalborg. Skønne badestrande venter lige om hjørnet fra feriehuset ved Jammerbugten, hvor I altid finder en plads hvor solen kan nydes om sommeren. Jammerbugten er uden tvivl et af de mest eftertragtede områder at leje feriehus i, når der står ferie i Danmark på programmet.

Sommerhus Jammerbugten

Ferie ved Jammerbugten hele året

Om sommeren er der altid liv og glade dage langs Jammerbugten, for rigtig mange vil gerne besøge de hyggelige byer langs kysten, se den smukke natur og koble af nær hav og strand. Om efteråret og i vintersæsonen er der knap så mange feriegæster i vores sommerhuse i Nordjylland, men ikke desto mindre, er der stadig mange gode grunde til f.eks. at hold en miniferie i det nordjyske. Flere attraktioner og museer er åbne hen i efteråret og omkring efterårsferien er der mange gode arrangementer for hele familien. Sommerhusene er naturligvis klar til at tage imod gæster udenfor sommersæsonen, hvor brændeovnen sørger for lidt ekstra varme, efter en frisk gåtur på stranden. En sommerhustur i efteråret er indbegrebet af hygge og nærvær. Dagene kan bruges på hygge i sommerhuset med spil, varm kakao, film og kreative hyggestunder.

Gode attraktioner nær feriehuset ved Jammerbugten

Danmark er generelt et land med mange gode attraktioner af alle slags – både de lærerige og dem, hvor der kan leges og hygges dagen lang. Ikke langt fra sommerhusene ved Jammerbugten kan I besøge mange forskellige attraktioner. Blandt børnefamilier er Faarup Sommerland nok det største hit, når der holdes ferie i Nordjylland. Karruseller af alle slags og et stort badeland venter i de hyggelige omgivelser i skoven. I Aalborg Zoo og på Nordsøen Oceanarium venter mange sjove og lærerige dyreoplevelser.

På Bunkermuseet i Hirtshals og på Aalborg Forsvars – og Garnisonsmuseum fortælles der om det danske militær og ikke mindst om livet under 2. verdenskrig. Begge museer er også egnet for børn, og I vil her kunne fortælle om en del af Danmarks historie, mens I bevæger jer rundt i de gode udstillinger.

I naturen er der selvfølgelig også masser af oplevelser. I den sydlige del af Lønstrup ligger Rubjerg Knude med det tilsandede fyrtårn samt resterne af Mårup Kirke.

I de hyggelige byer langs kysten kan I besøge mange kunsthåndværkere, som inspireres af det smukke lys i Nordjylland. Glas, keramik og billedkunst er bredt repræsenteret langs Jammerbugten, hvilket giver alle muligheder for, at få et ganske særligt ferieminde med hjem.

Sommerhus Danmark

Sommerhusudlejning ved Jammerbugten

Udvalget af feriehuse langs Jammerbugten er også meget varieret og byder på klassiske danske sommerhuse med masser af hygge og moderne feriehuse med f.eks. spabad. De sommerhuse der udlejes via NOVASOL sommerhusudlejning er alle privatejede, hvilket betyder, at I altid vil kunne holde ferie i nye omgivelser, hvor ejerens egen smag skinner igennem i indretningen. På denne måde får ferien et ekstra strejf af hjemlig hygge og autencitet. Familier med hund finder også nemt et husdyrvenligt sommerhus, hvor hunden også er velkommen som feriegæst. Sæt blot kryds i ja til hund, når I skal finde frem til jeres sommerhus og I er på vej mod en ferie for HELE familien.

Se alle regioner

Se alle områder

Se alle vores temaer