Ferie i Grønhøj

I Grønhøj kan I slappe af og nyde livet fuldt ud i et sommerhus med pool, med panoramaudsigt eller andet lækkert, som I kunne ønske jer til ferien i Danmark. Grønhøj Strand er perfekt til jer, der ønsker en stille og rolig samt afslappende ferie i solen og med havet som nabo. Drømmer I om ferie i herlige Danmark? Så book et af vores sommerhuse i f.eks. Grønhøj og I får lige præcis den ferie, I gerne vil have. 

Sommerhus Grønhøj A10472

Sommerhus ved Grønhøj

Grønhøj Strand ligger midt imellem Løkken og Blokhus ved Nordjyllands vestkyst lige ud til Jammerbugten og Vesterhavets brusende bølger. Her kan du og din familie holde en alletiders ferie med fokus på afslapning og udendørsliv. Naturen er nemlig så skøn. Her er som sagt hav, strand, skov, hede og klitter der blot venter på at blive udforsket. Hos NOVASOL kan du leje masser af sommerhuse i Nordjylland hele året rundt. Vi har et stort og bredt udvalg af ferieboliger, og du finder med garanti også noget, der falder i din smag. Både hvad angår størrelse, indretning, beliggenhed og pris. Du klikker dine ønsker af i søgekriterierne, så går det let og hurtigt at indkredse det til det helt rigtige hus. Byen Grønhøj er en lille ferieby, hvor der hele går i meget afslappet tempo i forhold til de større byen Blokhus og Løkken. Det er perfekt til det lidt ældre publikum, der ønsker fred og ro eller til par der trænger til at komme væk fra en travlt hverdag. I befinder jer dog stadig blandt Nordjyllands mange fantastiske attraktioner og seværdigheder, når I tager på ferie ved Grønhøj Strand, så der er altid noget at lave, hvis I ønsker en mere aktiv ferie.

Ferie Grønhøj sommerhus

Sommerhuse nær stranden ved Grønhøj

Når du vælger et af vores pragtfulde huse ved Grønhøj Strand ved Vesterhavet, befinder du dig i første parket til en lang række herlige ferieoplevelser og ikke mindst det store og skønne Vesterhav. Stranden er børnevenlig med lavt vand et godt stykke ud og en herlig blød sandbund, her er mulighed for at finde rav, der er aktiviteter på stranden og ikke mindst finder man fantastisker klitter hvor man enten kan lege eller søge læ fra sol, vind og mennesker. Og så er der masser af plads at boltre sig på. Sidst på eftermiddagen kører fiskerne gerne ned på stranden med dagens fangst og så kan man ellers købe den skønneste friske fisk direkte fra bilerne. Man kan også tage en tur ud med en af bådene, hvis man opsøger det. Det er tilladt både at køre bil og cykel på stranden, så det er muligt at få sig en anderledes oplevelse. Der er mange flere dejlige badestrande i Nordjylland i området ved Løkken og Blokhus, hvor der bestemt også er de bedste betingelser for en dejlig sommerdag på stranden. Holder I ferie i efteråret eller om vinteren, så husk også at brug stranden, hvor de friske vinde giver ny energi. 

Vi anbefaler at leje eller medbringe cykler når man lejer et sommerhuse i Blokhus og Løkken eller ved Grønhøj Strand. Dette er fordi man således åbner en verden af muligheder for at være aktiv og opleve noget andet en normalt. Området er pandekage-fladt og alle kan være med fra jernhesten!

Hos NOVASOL sommerhusudlejning ser vi frem til at byde jer velkomne i disse vilde, friske, berusende og opkvikkende omgivelser højt i det nordjyske, hvor naturen og lyset skal nydes i fulde drag.

Sommerhus med pool Grønhøj

 

Se alle regioner

Se alle områder

Se alle vores temaer