Lej et af vores dejlige sommerhuse på Møn og få nogle skønne, afslappende feriedage på stranden. En sommerhusferie er det helt perfekte valg, hvis I elsker at være ved stranden. I kan bygge sandslotte, spille bold, solbade, fange krabber og bare slappe af i solen med en god bog. Langt de fleste strande på Møn er børnevenlige sandstrande med klart vand og god plads alle. Enkelte steder findes der naturstrande med tang og ålegræs. Herunder kan I læse beskrivelsen af nogle af de mest populære strande.

Strande på Møn

Strande på Møn til jeres badeferie 

  • Ulvshale: Super fin sandstrand med blåt badeflag, hvilket garanterer høj standard indenfor miljø, vandkvalitet og sikkerhed. Ulvshale strand er børnevenlig  med lavt vand.  Yderligere findes der handicapvenlige forhold på stranden, samt toiletter og indkøbsmuligheder tæt på.
  • Klintholm Havn: En dejlig sandstrand, som fortsætter på begge sider af fiskerihavnen. Her findes der et væld af gode indkøbs- og spisemuligheder helt tæt på.
  • Råbylille: En fin naturstrand med høfder, hvor der kan forekomme sten og tang mellem høfderne, men også fin sandstrand indimellem.
  • Hårbølle Strand: Dejlig sandstrand med klitter. Parkeringsplads, kiosk og toilet findes i nærheden.  

Der er også rigtig mange gode strande på henholdsvis Lolland og Falster. Skal I alligevel på tur til én af de to øer, så pak da lige badetøjet med. Der er helt sikkert en  strand eller to på turen, som vil friste til en dukkert.

Strande på Møn

Den gode badeferie på Møn 

Når I holder ferie på Møn er det vigtigt at have respekt for vandet. En dag ved stranden bliver endnu bedre hvis I husker de 5 baderåd:

1. Lær at svømme 

2. Gå aldrig alene i vandet 

3. Læs vinden og vandet 

4. Lær stranden at kende 

5. Slip ikke børnene af syne

De 5 baderåd gælder generelt når I lejer sommerhuse i Danmark. Det er nemlig vigtigt for os, at I har en dejlig ferie ved vandet. I er altid velkomne til at kontakte NOVASOL Feriehusudlejning hvis I har spørgsmål til Møn eller I søger et sommerhus i vandkanten, så kan I starte feriedagene med en frisk morgendukkert, inden I skal nyde morgenkaffen på terrassen.   

Sommerhus på Møn med havudsigt