D
| Redaktør
(Først publiceret )

Lej et af vores dejlige sommerhuse på Møn og oplev de mange fine strande på Sydhavsøerne. De fleste strande på Møn er fine sandstrande og er bestemt et besøg værd. Enkelte steder findes naturstrande med tang og ålegræs. Herunder kan du læse beskrivelse af nogle af de populære strande.

Strande på Møn

Strande på Møn 

  • Ulvshale: Stranden er en fin sandstrand med blåt flag, hvilket garanterer skønne badeforhold. Stranden er også meget børnevenlig, da Møns nordkyst er lavvandet. Yderligere findes der handicapvenlige forhold på stranden samt toiletter og indkøbsmuligheder tæt på.
  • Klintholm Havn: En dejlig sandstrand, som fortsætter på begge sider af fiskerihavnen. Her findes der et væld af gode indkøbs- og spisemuligheder.
  • Råbylille: En fin naturstrand, hvor der kan forekomme sten og tang, men sandstrand kan også findes indimellem.

Der er også rigtig mange gode strande på henholdsvis Lolland og Falster. Skal I alligevel på tur til de to øer, så pak liuge badetøjet med, for der er nok en strand eller to som vil friste til en svømmetur. 

Strande på Møn

Når i holder ferie på Møn er det vigtigt at have respekt for vandet. En dag ved stranden bliver endnu bedre hvis I husker de 5 baderåd:

1. Lær at svømme 

2. Gå aldrig alene i vandet 

3. Læs vinden og vandet 

4. Lær stranden at kende 

5. Slip ikke børnene af syne

Disse ovenstående er gode råd som generelt kan bruges når I lejer sommerhuse i Danmark. Det er nemlig vigtigt for os, at I har en dejlig ferie ved vandet. I er altid velkomne til at kontakte NOVASOL Feriehusudlejning hvis I har spørgsmål til f.eks. Møn eller I sæøger et sommerhus som ligger helt tæt på en dejlig badestrand. Så kan I starte feriedagene med en frisk dukkert, inden I tager ud og får en masse nye oplevelser.