Lej et af vores mange feriehuse på Lolland og slå jer løs på nogle af danmarks bedste badestrande. Lolland er omgivet af en fantastisk kystlinje, som byder på en masse dejlige strande med rent badevand og i fleste tilfælde børnevenlige badeforhold. Herunder kan i læse en kort beskrivelse af nogle af de mest populære strande på sydhavsøen Lolland.

Sommerhus Lolland ved vandet

Strande på Lolland 

  • Rødbyhavn: Bred og børnevenlig sandstrand i naturskønne omgivelser og tæt på et væld af faciliteter. Baglandet udgøres af det karakteristiske klitlandskab og Rødbyhavn, som byder på gode indkøbs- og spisemuligheder. Der er en parkeringsplads tæt ved stranden.
  • Hummingen og Kramnitze: Dejlige sandstrande med diger, der beskytter landet mod oversvømmelse. Der kan forekomme grus i vandkanten, men vandet er lavt og forholdene er børnevenlige. Her er gode faciliteter såsom toiletter, spise- og indkøbsmuligheder.
  • Bredfjed og Hyldtofte: Brede strande med fint sand. Badeforholdene er børnevenlige og der er adgang til stranden for kørestole og barnevogne. Bag diget findes parkeringsplads og toiletter.
  • Albuen: En fin sandstrand. Der findes parkeringplads og købmand tæt på.
  • Hestehoved Strandbad: En kunstig sandstrand, som er meget børnevenlig. Her er adgang for kørestolebrugere og en lang badebro, så I også kan komme ud på det dybe vand. I vil finde en parkeringsplads ved campingpladsen, hvor der ogse er en kiosk og toiletter.
  • Maglehøj Strand: En fin sandstrand med badebro og toiletter. Her er yderligere idelle forhold for wind- og kitesurfere.
Strande Lolland

De gode baderåd til jeres ferie

En dag ved stranden bliver endnu bedre hvis I husker de 5 baderåd:

1. Lær at svømme 

2. Gå aldrig alene i vandet 

3. Læs vinden og vandet 

4. Lær stranden at kende 

5. Slip ikke børnene af syne

Disse ovenstående er gode råd som generelt kan bruges når I lejer sommerhus i Danmark. Det er nemlig vigtigt for os, at I har en dejlig ferie ved vandet.

Har I spørgsmål til strandene på Lolland, så kan vores lokale servicekontor i Kramnitse være behjælpelige. NOVASOL Feriehusudlejning har nemlig flere end 20 lokale servicekontorer i Danmark, hvor der altid er mulighed for, at stille spørgsmål til stort og småt.