Attraktioner på Lolland

Oplev Danmark fra sin smukkeste side og lej sommerhuse på Lolland. Udbuddet af attraktioner på Lolland er godt og forskelligartet. Lolland er både til jer, som søger gode familieattraktioner og opleveser, for jer som er historieinteresserede og for jer, som søger oplevelser og afslapning i skøn natur. 

Ferie Lolland

Attraktioner på Lolland for alle aldre 

Uanset om man er barn eller voksen, så er det altid sjovt og spændende at besøge dyreparker. Fra jeres sommerhus på Lolland er der ikke langt til Knuthenborg Safaripark. I Knuthenborg kan I komme helt tæt på dyr fra flere kontinenter. Tag på safari blandt parkens dyr, bl.a. giraffer, zebraer, tigre, kænguruer, aber og næsehorn. Dette er en fantastisk oplevelse for hele familien! Her ligger der også Limpopoland, som byder på sjov og leg på den store natur- og vandlegeplads. Congo Splash i Limpopoland er Europas højeste, længste og stejleste vandrutsjebane, som også giver en pragtfuld udsigt over savannen. Knuthenborg Safaripark er en garanti på vilde oplevelser for små såvel som store.

Når ferien holdes på Lolland er det nærliggende at smutte over til naboøen Falster. Her finder I også et par dyreparker, hvor hele familien kan hygge sig og få gode oplevelser 

I Krokodille Zoo nord for Nykøbing Falster findes verdens eneste samling af alle 23 eksisterende krokodillearter. Krokodillen levede allerede for 200 millioner år siden side om side med dinosaurerne og er derfor måske den bedste overlever med evnen til at tilpasse sig alle livsbetingelser. Om sommeren holder parken også ofte åbent fra 22-24, husk at tjekke parkens hjemmeside for oplysninger om udvidet åbingstider. Pak madpakken og tag på udflugt til Krokodille Zoo - en overvældende oplevelse for alle.

Guldborgsund Zoo og Botaniske Have finder I også på Falster. Her er både klappe-zoo for de mindste og en tur tilbage til dinosauertiden er også muligt. De smukke grønne omgivelser med ange træer og gode lækrogen er perfekte til en picnic, når solen er fremme. 

For kunstinteresserede er Fuglsang Kunstmuseum på Lolland lige sagen. Her udstilles dansk billedkunst fra ca. 1780 - 1980. Museet har også flere gode tilbud til familier, bl.a. gratis aktivitetsark, hvor børn og voksne sammen kan udforske kunstens verden. Ved kunstmuseet kan I også gå en tur i Fuglsang Have med bl.a. en kæmpestor hule lavet af tujatræer. 

Naturoplevelser på Lolland

For dejlige oplevelser i naturen på Lolland, så er Naturpark Maribosøerne et godt sted at tage hen, når I holder ferie på Lolland. Søerne danner grundlag for et rigt dyreliv. Lystfiskeri er også muligt i naturparken, I skal blot orientere jer om de forskellige regler for fiskeri i omrpdet, inden I kaster snøren i vandet. En hyggelig tur med turbåden Anemonen er også muligt. Vær opmærksom på, at det er engod ide at bestille plads på forhånd. I kan naturligvis også bevæge jer rundt på gåben og opleve området. Tag på tur med guide hvis I gerne vil have lidt mere at vide om området. 

Ved Nakskov Fjord er der også masser af dejlige naturoplevelser. Der er forskellige muligheder for bådture i fjorden, hvor I naturligvis også kan tage en dukkert, hvis I er friske på en tur i bølgen blå. I flere år er der i september blevet afholdt Fjorddage i området, hvor der er mange forskellige aktiviteter og guidede ture rundt i området. 

Lolland sommerhus

Sommerhusudlejning med NOVASOL  

NOVASOL Feriehusudlejning har mange dejlige sommerhuse i Danmark, som I kan leje når I har lyst til en ferie med tid til at være sammen og gode private rammer, hvor I kan holde den ferie i ønsker jer. Når I lejer et sommerhus på Lolland eller i et af de mange andre dejlige områder i Danmark, så vil I også få flere forskellige fordele. I kan b.la. leje linned, barnestol og barneseng, så I ikke selv skal have dte med i bilen. I kan også se frem til flere forskellige kundefordele til mange attraktioner i Danmark, hvor I som NOVASOL gæster, får rabat. Alt dette kan lade sig gøre, fordi vi har vores egne lokale servicekontorer, som kan hjælpe med al det praktiske. Medarbejderne på servicekontorene er også altid gode at spørge til råds, hvis I søger nogle specielle oplevelser eller en bestemt type sommerhus. Så tøv ikke med at kontakte os, vi hjælper gerne med at sætte rammerne for en god ferie i sommerhus.