Danmark er et skønt sted af holde ferie og arter vejret sig med sol og varme, kan man faktisk få en rigtig lækker badeferie. Dette er eksempelvis tilfældet hvis i lejer et feriehus ved Limfjorden. Det blå flag er hejst ved flere af Limfjordens kyster, hvilket garanterer jer rent og lækkert badevand. Derudover byder mange af strandende her på byder på sjove aktiviteter så som surfing, sejlads og ikke mindst fiskeri. Disse kan alle prøves hvis man bliver træt af badning. Faktisk kommer folk fra nær og fjern for at opleve Limfjordens kyster. Book dit sommerhus i Danmark allerede idag, før andre snupper jeres drømme - feriehus. 

Sommerhus Danmark

 

Lej sommerhus ved de populære strande ved Limfjorden

Book en af vores mange skønne ferieboliger i Nordjylland. Vi har et stort udvalg af huse tæt på strande - i kan evt kigge efter de med panoramaudsigt eller som ligger under 100 meter fra vandet.

  • Hvalpsund Strand: Er en perle, med badebroen lige ved siden af færgen. Bred og børnevenlig sandstrand med et udspringstårn.
  • Illeris Strand: Helt ideel til børnefamilier. Der er mange km fredelig strand, hvor vandet ikke er mere end knæhøjt ude på sandrevlerne.
  • Ertebølle Strand: Imponerende skrænter med fossiler og kæmpesten. Det klare vand bliver hurtigt dybt og er derfor ideelt til dykning.
  • Trend Strand: Dejlig lang strand hvor udsigten til Livø er formidabel. Gode muligheder for surfing med tilsvarende gode tilkørselsforhold. Der bliver først dybt langt ude i vandet, hvorfor den er ideel til børnefamilier.
  • Rønbjerg Strand: Dejlig og børnevenlig sandstrand med badebro. Der kan dog være små sten.
  • Løgstør Strand: Vidunderlig sandstrand med småsten. Optimal badestrand til børn og der er også en badebro

Hos NOVASOL Feriehusudlejning finder du feriehuse af alle slags, og vi hjælper naturligvis gerne med, at finde det feriehus som passer lige til jeres ønsker.