Hold skoleferien i et sommerhus

I Danmark har vi heldigvis mange muligheder for, at holde ferie i Danmark hele året rundt. Skolernes ferieperioder åbner op for sommerhusture året rundt, plus at vores helligdage giver mulighed for at få en ekstra miniferie mens vi venter på den næste lange ferie. De forskellige årstider indbyder til forskellige typer af sommerhusferie i Danmark, men fælles for alle ferier er, at ferie i sommerhus er ferie med nærvær og tid til familie og venner. 

Sommerhus Danmark

Vinterferie i sommerhus

For de fleste af os, er vinterferien en kærkommen mulighed for, at sætte hverdagen på pause og tanke ny energi i de kolde vintermåneder. Hos NOVASOL kan i finde sommerhuse i Danmark, store som små, og i alle prisklasser, som dækker de fleste tænkelige behov.

Luksus-sommerhuse til vinterferien i Danmark 

Måske foretrækker I et af vores luksussommerhuse med egen indendørs swimmingpool og/eller spabad, hvor I kan starte morgenen med en dukkert, lade børnene boltre sig i poolen i timevis og runde dagen af med ren afslapning i spabadet eller i en dejlig varm suana? Eller foretrækker i at putte jer i sofaen foran en tændt brændeovn, hygge med brætspil eller læse en bog? Så har vi et sommerhus til jer! Overalt i Danmark finder I et stort udvalg af lækre sommerhuse med pool, hvor selv den koldeste vinterdag i Danmark, vil blive lun og hyggelig.

Klassiske sommerhuse  til vinterferien 

I kan også vælge et af vores hyggelige, traditionelle sommerhuse, hvor I kan nyde nogle afslappende stunder såvel indendørs med en god bog foran brændeovnen, sjove spil og fælles madlavning, som udendørs med gåture langs det brusende hav eller i den vintertyste skov.

Måske er der ikke plads i kalenderen til en hel uges vinterferie, men en lille miniferie kan også være et opkvikkende element for de fleste. I de fleste af vores sommerhuse i Danmark, er muligt at leje for en miniferie i 3, 4 eller 5 dage, I bestemmer helt selv hvor længe I vil tage ophold i et af vores sommerhuse.

Vinterferie i sommerhuse udenfor Danmark

Vil I hellere til udlandet på vinterferie, så kan vi også klare det. Måske er det de mange skidestinationer som lokker, med de flotte hvide pister. Nær mange af Europas skiområder tilbyder vi ferielejligheder, feriehuse og store chaleter, så I kan holde en dejlig vinterferie i skisportens tegn med NOVASOL.

Den danske vinter

Uanset hvad I søger, så er Danmark en skøn vinterdestination. Der er intet der slår en frostklar morgen hvor solen skinner fra en skyfri himmel og den friske danske vinterluft fylder lugerne. Uanset vejret er her massere af oplevelser, mange strande, skove og ikke mindst de mange hyggelige byer, der åbner op for masser af gode vinteroplevelser for alle. Hos NOVASOL finder du et stort udvalg af sommerhuse, hvor kæledyr er tilladt. Kig blot efter symbolet med den lille hund inden du booket og så vinterferien for HELE familien er i hus.

Vinterferie Danmark

Påskeferie i et sommerhus

Når påsken kommer, kan vi alle se frem til nogle dejlige fridage og et afbræk fra hverdagens stress og jag. Fridage hvor der er tid til at nyde, at foråret er på vej med dets varme og at de lyse timer bliver flere og flere. Inviter familien og vennerne en tur i sommerhus og nyd nogle skønne dage og måske en lækker påskefrokost sammen.

Påskeferiens glæder i sommerhus 

Brug påskeferien på at slappe af sammen med familien i et af de mange dejlige sommerhusområder i Danmark.

Vores udbud af sommerhuse i Danmark er hos kæmpe stort. Vi tilbyder dig sommerhuse over hele landet, lige fra Skagen til Gedser. Sommerhusområderne ligger som perler på en snor, særligt langs kysterne, hvor I kan tage rask gåtur langs vandet og samle appetit til påskefrokosten og snuppe den første forårssol.

Påskeferien byder også på et væld af sjove og børnevenlige aktiviteter. Saml familien om bordet i sommerhuset og mal flotte påskeæg, eller klip jeres egne gækkebreve, som I kan sende til familien. Jagten på de lækre chokoladepåskeæg er også altid et hit, så udforsk området omkring sommerhuset, måske har Påskeharen gemt lidt lækkert til jer.

Miniferie i påsken

Til påske og i de mange små helligdagsferier og fridage, tilbyder NOVASOL dig og familien sommerhuse i Danmark i alle størrelser, udformninger og prisklasser. I selv kan bestemme lejeperioden! Snup f.eks. en miniferie med min. 3 overnatninger og grib muligheden for, at nyde jeres ekstra fridage. Du kan for eksempel samle hele din familie til en hyggelig sammenkomst, hvor I kan være sammen om det alt, både det sjove og det praktiske. Hos NOVASOL finder I nemt et sommerhus med plads til 10+ personer.

Påskeferie i Europa

Påskeferie udenfor Danmark giver jer mulighed for at opleve andre landes påsketraditioner. Hos NOVASOL finder I et bredt udvalg af feriehuse i Europa, som åbner op for en spændende påskeferie. En miniferie i en af Europas mange storbyer danner rammen for perfekt påskeferie, hvor vejret ofte er fint til sightseeing og utallige hyggestunder på cafeer. Find jeres spændende påskedestination hos NOVASOL og kom hjem med mange nye indtryk eller måske en helt ny påsketradition.

Påske sommerhus

Sommerferie i et feriehus

Den danske sommer når den er bedst, er det mest fantastiske vi kan få. Høje temperature og masser af solskin kan man aldrig få for meget af. Så hvorfor ikke forlænge sommeren til hen i september?

Vejret i september kan være afvekslende. Men det skal ikke afskrække jer fra at holde sensommerferie i et dansk sommerhus. Sommerhusudlejning udenfor højsæsonen betyder også lavere priser samt gode muligehder for, at få lige præcis det sommerhus I har forelsket jer.

Tid til hygge og sjov i sommerhus

I rigtig mange af vores sommerhuse i Danmark er der ligeledes gratis Internet, og I får derudover mange kontante fordele til en række forskellige forlystelser i hele Danmark, når I lejer sommerhus hos NOVASOL. En sensommerdag giver også mulighed for at hygge sig indendørs med god mad, kortspil og timer foran TV’et med en god film. Alt det I måske ikke lige får tid til i løbet af en hektisk hverdag. I kan altså for alvor koble af og lade op, så hverdagen kan mødes med fornyede kræfter. Så kombiner en hyggelige ferie med besøg i f.eks. Djurs Sommerland, LEGOLAND eller Ree Park - Ebeltoft Safari.

Sensommer i Europa

Vi har sommerhusudlejning i hele Danmark, men I kan også vælge sommerhusudlejning på en af vores mange andre destinationer i Europa. I Sydeuropa er der oftest stadig høje temperature hen i september måned, så her kan I for alvor forlænge sommeren. Måske er det lidt storbyliv I søger med masser af kulturelle oplevelser, god mad og nye indtryk. NOVASOL udlejer også mange ferielejligheder i Europas mange spændende storbyer, som Paris, Barcelona, Hamborg, Venedig, Rom og Berlin.

sommerferie Danmark

Efterårsferie i et feriehus

Et sommerhus i Danmark om efteråret...ja det er faktisk rigtig hyggeligt! For findes der noget bedre end at blive blæst igennem af efterårets kølige vinde, for bagefter at trække indenfor til et bord med varm kakao og friskbagte boller, der nydes med røde kinder, mens brændeovnens varme stråler varmer kroppen op? I et sommerhus har I de bedste muligheder for en skøn efterårsferie, i hyggens tegn.

Hold en mini-efterårsferie på min. 3 dage

Hvis I ikke har mulighed for at holde fri en hel uge, men alligevel gerne vil ud og møde efteråret et nyt sted, så kan I leje nogle af vores sommerhuse til en mini-efterårsferie. Kig efter det blå M, hvilket betyder, at sommerhuset kan lejes til en miniferie med min. 3 overnatninger. Vær dog opmærksom på, at det først er mulig at bestille en miniferie i et sommerhus, når der max er 28 dage eller mindre til ankomstdagen.

Efterårsferie i et feriehus eller ferielejlighed i Europa

Har I mere lyst til at rejse sydpå i efterårsferien og opleve efterårets farver under andre himmelstrøg, så har vi naturligvis også mange skønne feriehuse og ferielejligheder i Europa, som står klar til jer. Efteråret kan også være rigtig godt til en storbyferie. Er vejret mildt i efteråret, så er det perfekt til den helt store sightseeing i f.eks. Berlin, Rom, Barcelona eller Paris. Nyd at der er god plads på museerne og i gaderne og hold en stor ferie i en af Europas mange spændende metropoler.

Efterårsferie Danmark

Hold Jul og nytår i et sommerhus

Har I lyst til at prøve noget nyt i julen, så kunne I leje et sommerhus, hvor der er plads til hele familien. Vi har sommerhuse i hele Danmark, så I finder nemt et hvor beliggendheden passer og i lige præcis den størrelse, der passer jeres familie. Vi har sommerhuse med plads til f.eks. 30 personer og små hyggelige sommerhuse, hvor der er plads til den nærmeste familie.

Julefred og nytårsfest i sommerhus

Når I vælger sommerhusudlejning i Danmark kan I geare helt ned. Vælger I at leje et sommerhus et par dage inden jul, kan I med udgangspunkt fra jeres sommerhus, besøge et af de mange hyggelige julemarkeder i Danmark. Så skal I hurtig komme i den helt rette julestemning. I kan også lade duften af nybagte julesmåkager sprede sig.

Nytårsaften er for mange også en ganske særlig aften, hvor man mødes med venner og familie og siger goddag til et nyt år. Har I lyst til at holde et brag af en fest, hvor det ikke er pladsen der bestemmer antallet af gæster, kan I leje en af vores store ferieboliger. Så kan I være fælles om at skabe de helt rigtige festlige omgivelser og hygge jer med madlavning og oppyntning.

Ligeledes kan det give god mening, at leje et sommerhus lidt ude på landet, hvor der er fred og ro, hvis jeres hund er bange for raketter og høje brag. Så kan alle få den bedste nytårsaften og komme godt ind i det nye år.

Jul sommerhus

Ferieinspiration til dine ferieophold 

Kan du godt lide, at få inspiration til dine ferieophold, så udsender vi løbende nyhedsbreve med tips og ideer samt spændende nyheder til en tur i sommerhus i Danmark samt i de øvrige lande, hvor vi udlejer ferieboliger. Du kan nemt tilmelde dig vores nyhedsbrev lige her.