Vi udlejer mange sommerhuse i Danmark, men få steder er der så fine strande som på Fyn. Fyn er selvsagt en ø, hvorfor der er utrolig mange dejlige strande på Fyn langs den lange kystlinje. Badevandet er i top hele vejen rundt om Fyn og vandgennemstrømningerne ved Store- og Lillebælt sørger for, at badevandet holder sig klart og rent. Herunder kan du se et udsnit af de strande på Fyn, som vi hos NOVASOL anbefaler vores kunder at besøge, hvis I lejer feriehus på Fyn.

Strande på Fyn

Strande på Fyn nær sommerhusene

  • Båring Vig, Hasmark, Tørresø, Jørgensø, Kerteminde: I disse områder er der dejlige sandstrande. Vandet bliver meget langsomt dybt og er derfor ideelt til børnefamilier. Hasmark Strand er en af Fyns bedste og mest populære badestrande. Der kan være stærk strøm, når man bader på Nordfyn - så vær på vagt!
  • Brunshuse, Bøgebjerglund, Bøjden, Falsled, Christiansminde Strand: Her er gode sandstrande, og vandet bliver forholdsvis hurtigt dybt. Der findes en række aktiviteter på stranden og der er en pragtfuld udsigt.
  • Helnæs, Ballen, Bro, Fodslette, Horne, Tårup, Å strand, Dalby Bugt, Nab: Sandstrande hvor der kan forekomme en del sten.
  • Fredmose, Vesteregn, Bukkemose, Langø, Midskov: Stenstrande med masser af de berømte rullesten.
  • Bogø, Dageløkke, Stenodden, Stoense Udflytter: Græs- og sandstrande. Vandet er lavt og derfor er strandene ideelle til børnefamilier.
  • Lundeborg, Skåstrup, Bagenkop, Botofte, Bøsøre, Helletofte, Assens: Sandstrande, hvor der også kan forekomme sten og græs.

Mange strande har også kvalitetsbetegnelsen Blåt Flag. Generelt er vandet rundt om Fyn og Langeland meget roligt, og der er ingen stærk strøm.

Der er ikke noget skønnere end en sommerdag med høj sol i Danmark og kan dagen så tilbringes i det lune sand og i det rene vand, så er det for alvor sommer i Danmark. En feriedag på stranden bliver endnu bedre hvis, I bruger lidt tid på at genopfriske de gode baderåd. 

I kan her hente De gode baderåd , som pdf og printe den ud til ferien. De fem baderåd er gode at have med uanset hvor I lejer sommerhuse i Danmark

Strande på Fyn

Lystfisker-ferie på Fyn 

Fyn er også kendt for at have rigtig mange gode fiskemuligheder. I kan nemt finde et godt sted at smide fiskesnøren i vandet og vente på bid. Start tidlig ud om morgen og få den smukke solopgang med, mens morgenkaffe nydes. Der er blevet taget mange forskelllige tiltag til, at bringe fiskebestanden op i farvandende omkring Fyn, og de indsatser har båret frugt. I kan b.la. glæde jer over de mange havørreder der holder til omkring Fyn. Tænk at kunne få en havørred på krogen og derefter tilberede den hjemme i sommerhuset - dejligt.