Ferieophold i sommerhus ved Hasmark Strand

Hasmark er blot et af mange idylliske steder hvor NOVASOL har sommerhuse på Fyn. Nyd ferien i et af vores mange fantastiske sommerhuse langs kysten eller vælg et længere oppe i baglandet, hvor der er mere plads. Hasmark er en hyggelig lille by på Nordfyn ved Odense Fjord. Her er der nogle af øens bedste badestrande og nogle skønne fredede naturområder med et rigt dyre- og fugleliv, samt et væld af gode aktivitetsmuligheder for hele familien.

Ferie ved Hasmark Strand

Ferie ved Hasmark Strand i et privat sommerhus 

Hasmark er en sand ferieperle på Nordfyn. Byen er et sandt idyl og ligger smukt omgivet af fredede naturområder lige ud til nogle af de bedste badestrande i Danmark. Det er ikke noget under, at stedet er blevet lidt af et ferieparadis, både for danske og udenlandske feriegæster. Her får du alle ingredienser til den perfekte ferie: strand, vand, sjov og fredelig idyl. Den samlede fynske kystlinje udgør 1.300 km, og her ved Hasmark byder den på nogle af de bedste badestrande på hele øen. Her er fint og lavvandet og dermed vældig børnevenligt. Stedet er i det hele taget perfekt til ægte familieferie med masser af aktiviteter for både store og små. Vi er sikre på at I kan finde et sommerhus ved Hasmark Strand, der lever op til præcis jeres ønsker og krav, uanset om I ønsker et lille klassisk sommerhus eller udsøgt luksus f.eks. med egen indendørs pool, spa og sauna. I kan også tage jeres hund med i sommerhus helt uden ekstra omkostninger, I skal bare huske at søge efter vores husdyrvenlige ferieboliger.

Lej sommerhus ved Hasmark hos NOVASOL

Med NOVASOL kan du leje de skønneste sommerhuse året rundt. Vi har intet mindre end 6.000 ferieboliger fordelt ud over hele Danmark. Her finder du os bl.a. ved Hasmark Strand. Se billeder og beskrivelser af alle vores tilbud online, og klik dig via søgekriterierne frem til netop det hus, der falder i din smag. Vores sommerhuse i Danmark er alle sammen forskellige - heldigvis - så der er noget for enhver smag. Lad NOVASOL danne rammerne om jeres næste ferie på dansk grund.

Sommerhus Danmark